Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/02/2021

    Szukam pewnych rzeczy, które zmieści się w 20mm otwory dla psa, które mogę użyć do użycia z 20mm Bench Dog Work Bench

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dobry produkt bardzo solidny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Stevig

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Wygląda dobrze, jak się spodziewaliśmy, pasuje idealnie do 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Średnica psów ławkowych wynosi dokładnie 20,0 mm. Niestety nie pasują one do mojego nowego MDF top od znanego producenta. W przeciwieństwie do moich innych psów z ławki kanadyjskiego producenta o standardowym rozmiarze 19,9 mm, pasują do wszystkich otworów na stole. Wygląda na to, że pies z ławką o średnicy 20,0 mm nie nadaje się do dobrze wyprodukowanego MFT z dokładnymi 20,0 mm otworami. Jednak psy z ławki wiertniczej pasują bez żadnej zabawy w nieco przerośnięte dziurki na moim stole diy. Należy pamiętać, że dziury dla psów mogą się powiększyć po pewnym czasie, zwłaszcza jeśli często używasz narzędzi zaciskowych, które kompresują boki dziur. Dlatego zdecydowanie zalecam zmierzyć dokładną średnicę otworów dla psów we własnej ławce za pomocą kalipera.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Obróbka na nich jest świetna, naprawdę musi mieć krawędzie łamane na mielonym płaskim, więc szybkie trochę pliku po przybyciu jest rozsądne. Mój mierzy ułamkowo ponad 20 mm do 0,01-0,03, więc jeśli stół jest ciasny, możesz mieć problem. Istnieje trochę zmian na płaska do środka psa, ale 24,2 +- 0,2'ish, więc albo zaznaczyć swoje odstające lub połączyć je w pary, jeśli używasz ich do ustawienia kwadratowej krawędzi. Ogólnie nadal bardzo dobra wartość psów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Precisely made, and of good quality. Only improvement would be to drill, and tap the bottom for an 8-mm thread. But at this cost I can spend the time to do it myself.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Wygląda dobrze na pierwszy rzut oka. Jest bardzo przytulny w moim stole MFT3, ale prawdopodobnie dlatego, że mój stół ma kilka lat, a wilgoć w moim sklepie znacznie się zmienia w ciągu roku. Ogólnie jestem zadowolony z rzeczy wysłanych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Benchdogi miały niewielkie ślady produkcji, ale były bardzo dokładne. 2x 19,99mm, 2x 20,01mm i 1x 20,00mm. Z tymi „mini odchyleniami" mogę żyć dobrze, musiałem lekko zgrzytać dziury, ale teraz pasują bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Mam teraz kilka ławek z 20mm Psie Dziury & potrzebowałem ich, aby to osiągnąć, jak kupiłem szablon do ruterowania 20mm otworów z 5mm przewodnika. Szkoda, że nie ma dziury i nici M6 w środku, ale to jest coś, co mogę jeszcze zrobić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 677
    • Ft8 488
    • Ft9 432
    • Ft1 444
    • Ft7 262
    • Ft11 319
    • Ft6 287
    • Ft5 343
    • Ft12 577
    • Ft11 621