Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2022

    Działają świetnie zarówno z aplikacją, jak i z ładowarką K4 mam. Bądź ostrożny, aby ustawić odpowiedni typ baterii. Ustawiłem go niepoprawnie i ustawiłem BattAir na rozładowanie po 5 dniach, a komórki zmniejszyły się do nieprawidłowego napięcia ze zniszczonym liposukcją. Na zdjęciach poniżej lipa po lewej stronie miała wtyczkę, podczas gdy ta po prawej nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Pieter
    ZA
    11/05/2022

    Works well

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Świetny produkt, działa zgodnie z opisem. Zapewnia mi dodatkowy poziom komfortu jest w stanie sprawdzić moje baterie szybko i skutecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Nice product! Good price and also quick shipping, 20 days to arrive!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Łatwa i użyteczna Podoba mi się, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    only 2 stars as the Apple iOS app for this product is not working correctly ?! Works fine with Android though ?! isdt need to update the iOS app immediately as the product is unusable otherwise !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Świetnie! wszystko pasuje.Dostawa była jak reklama i moduły działają jak zwykle. Fakt, że połączenie Bluetooth nie zawsze jest wolne od zakłóceń, wynika z technologii modułów. Wiem to również z innych modułów od innych dostawców.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Działa zgodnie z oczekiwaniami. Prawdopodobnie najlepszy inteligentny system baterii do tej pory, ponieważ jest tani, wielokrotnego użytku i działa z dowolnym zestawem baterii. Służy również jako ładny uchwyt do wtyczki równowagi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Works good. I bought a set of 5x2S and a set of 5x3/4S. They work pretty good in combination with the iPhone App and the new ISDT Air8 charger. I hope for a longer future the BattGo technology.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Używałem ich przez miesiąc i działali bezbłędnie. Mogę polecić ten produkt z całego serca, dlatego pięć gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$24.99
    • US$33.48
    • US$28.99
    • US$26.44
    • US$25.99
    • US$110.39
    • US$48.50
    • US$28.86
    • US$15.99