Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2017

    I liked good quality in the article, for its price is fine, I recommend it, it is as described. good service in general

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Doskonały produkt. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Dziękuję za wysłanie mi faktury Najlepsze pozdrowienia jeanfrancois.mirassou@gmail.com Jeana Françoisa MIRASSOU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    All good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Vsechno OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2018

    Very good quality and very low price. The shaft has flat faces to be hold by the drill chuck very securely. Wicks delivered in individual box packaging, with an all Bitts delivered in individual box packaging, with an allen wrench for tightening the central shafts. Excellent! buy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2017

    General aspect is good! Can not say anything about durability because I test it only on hard aluminium and works well! Dont know how and if it performes well with stainless steel, but as this is not my main working metal I not worry about that!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Jak opisano w idealnym stanie, wydaje się być dobrej jakości, jednak jeszcze go nie używałem. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.09
    • US$29.71
    • US$20.09
    • US$19.62
    • US$9.39
    • US$18.47
    • US$8.07
    • US$37.16
    • US$17.31
    • US$16.81
    • US$7.39
    • US$4.36
    • US$21.23
    • US$10.38
    • US$16.99
    • US$20.99
    • US$29.99
    • US$27.16