Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(255)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(255)
    • 5 Star(242)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Bardzo ładny. Dobra rzecz i szybka dostawa. Zamówiłem go 19 marca, a przyszedł 24 marca. Zamówię jeszcze raz, jeśli użyję tego do jakichś stałych projektów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    The HC-SR04 sensor has 4 pins: Vcc (+ 5V), Trigger, Echo, GND. It sends a high pulse on the Trigger pin for at least 10 microseconds, at this point the sensor will send the sound ping and wait for the return of the reflected waves, the sensor will respond on the Echo pin with a high pulse of the duration corresponding to the travel of sound waves , after 38 milliseconds it is considered that no obstacle has been encountered. For safety we generally expect 50-60 millisecs to ensure that there is no interference with the next measurement.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2018

    Ein Teil dieser Ultra Sonic Senoren habe ich bei meinen Roboter Projekten ein gesetzt. Da leisten sie ausgezeichnete Dienste. Das Modul ist passgenau gearbeitet und fügt sich ohne Probleme in die Bausätze ein. Empfehlenswertes Produkt. ------------------------------------------------------------------------------------------------- I have used a part of these Ultra Sonic Senoren in my robot projects. They do an excellent job. The module is made to fit perfectly and fits easily into the kits. Recommended product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Wszystkie szpilki wyglądają idealnie i nie wygięte!!! To świetnie i przetestowałem komponenty, działają!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Wydają się bardzo dobre w jakości, jeszcze nie testowane, najlepsze jakie otrzymałem od 20 dni w Rondônii, Bangog jest najlepszy w jakości dostawy....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    Very nice set of ultrasonic sensor modules. Easy to use and connect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2019

    fast delivery nice soldering work very satisfied

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2020

    Tanie i bardzo przydatne dla robotów DIY.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2020

    Szybka dostawa z brytyjskiego magazynu. Działa zgodnie z oczekiwaniami. Jakość jest ok. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 805
    • Ft1 503
    • Ft5 390
    • Ft1 805
    • Ft901
    • Ft3 311
    • Ft2 106
    • Ft6 490
    • Ft4 528
    • Ft1 202
    • Ft1 052
    • Ft2 820
    • Ft1 202
    • Ft2 046
    • Ft2 980
    • Ft5 300
    • Ft2 317
    • Ft8 132