Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2019

    Uffff. Po dość długim czasu w końcu wszystkie sztuki (10) LiPo dotarły do mnie. Na plus zapisuję pozytywne zachowanie sklepu przy roszczeniach. Najpierw dotarło do mnie 5 sztuk, ale potem sklep dosłał mi 5 brakujących akumulatorków. Tak więc duży pozytyw. Lipo bardzo dobrze pasują do Whoopa US65. Napięcie o wiele stabilniejsze niż w LiPo, które przychodzą w zestawie z US65. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    5Pcs-GAONENG-3_8V-260mAh-30C60C-Lipo-Bateria-dla-Eachine-US65-UK65-QX65-URUAV-UR65-Mobula7- Ładnie zapakowane, każda w opakowanie z bąbelkami i pojedyncze pudełko Wszystko przy 3,83V A Kupię więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Przybył zmiażdżony i mokry, zajęło to dużo czasu. Mam nadzieję, że zadziałają przynajmniej...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Bardzo dobra paczka! Nic się nie stało, powolny transport

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Wszystkie przyszły same zapakowane w pudełko. Wszystkie były na 3.8-3,84 ładunek magazynowy. Czas lotu jest niesamowity!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2020

    Dzięki, w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2019

    хорошие аккумуляторы. на вупе оказался короткий кабель питания для этих аккумуляторов. пришлось удлинить. :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2019

    Buenas lipos, no son pesadas y tienen bastante potencia y autonomia. Me dura hasta 3 minutos el tiny. Recomendado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2019

    fast shipment and good quality.everything is ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2019

    Me parece un buen peso y buena cantidad de mah para estas mini baterías la marca es buena aunque no las he probado aun espero que me resulten buenas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$45.99
    • US$11.99
    • US$41.39
    • US$13.99
    • US$41.57
    • US$49.44
    • US$17.99
    • US$51.74
    • US$42.72
    • US$25.29
    • US$45.99
    • US$42.72
    • US$11.99
    • US$87.39
    • US$25.29
    • US$79.68
    • US$24.99