Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2022

    Produkt jest bardzo zły i proszę zwrócić produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Muszę przyznać, że zaskoczyło mnie to, że tak szybko przybyło! Wszystkie przełączniki działają dobrze. Był zapakowany w małą plastikową torbę, jest w porządku jak na tego typu zawartość. Śruby i podkładki są w paczce!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2018

    Fast shipping and delivery. All items are OK. Nothing is missing and everything is as promised. The items look like very good quality and i look forward to use them and test them. Recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2019

    Check my order, I got delivery three (SUPERTAPE) I'm not order this. Where is my push button? order 67854164

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2017

    very good price/quality. very nice the rubber hats.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    Good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2016

    The quality of switches is quite good.The rubber boot is a bit hard to get on but its not a problem. The shipping was very fast.I do recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2016

    The switches are of good price/quality. One does not work so well but that could happen (I can use it for back-up parts.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2020

    Dostawa jest bardzo szybka, przyszła w 7 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.94
    • US$26.24
    • US$5.99
    • US$3.44
    • US$4.99
    • US$5.74
    • US$9.23
    • US$11.99
    • US$15.74
    • US$9.99
    • US$3.44
    • US$4.99
    • US$6.89
    • US$3.99
    • US$5.74
    • US$8.28
    • US$10.99
    • US$9.49