Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(294)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(294)
    • 5 Star(281)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2020

    bardzo szybka wysyłka i dostawa, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2018

    small circuit for boosting a Dc voltage. not tested with a load. good quality, satisfied piccoli circuiti di boost per tensioni continue. non ancora provati con un carico. circuito di buona qualità. soddisfatto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2019

    Está tudo certo com esse produto. Vieram os cinco em uma embalagem antiestática muito bem embalado. O conversor funciona muito bem para a aplicação. Recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2018

    I used these to make a step-up regulator built into my goggle battery cord. This way the goggle always think the battery is full. I added a little voltage display to the Voltage in so I can see when my battery is low.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2017

    высокое качество пайки хорошие рабочие характеристик хорошая упаковка. соотношение цена качество очень хорошое

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2017

    До Воронежа за три недели трек только до России. Всё работает проверял с 3.6 вольт на 6 вольт 0.3А без проблем. Смотрим фото. Рекомендую😇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2019

    I drive 2 round chip LED with that boost converter from 5V to 9V and also on an other project with square chip LED from 5V to 12V

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2017

    Повышающий преобразователь напряжения. Использую такие для питания устройств с напряжением 5В или 9В от 18650 аккумуляторов. Качество сборки хорошее. Флюс отмыт. Количество соответствует

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2018

    For the price they work ok. Keep an eye on the input voltage and power draw. I blew up 2 units by drawing about 1.8A for about 30s. But for low current applications they work ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2018

    Very cheap module well made and very well packed. Not tested yet.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 299
    • Ft9 111
    • Ft18 229
    • Ft10 889
    • Ft5 102
    • Ft8 019
    • Ft4 006
    • Ft9 111
    • Ft7 653
    • Ft53 668
    • Ft4 373
    • Ft14 217
    • Ft7 984
    • Ft4 006
    • Ft4 704
    • Ft14 520
    • Ft5 364
    • Ft5 301