Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Ok, to są całkiem przyzwoite druty, kupiły parę dawno temu, a ja je gubię od czasu do czasu, nie stały się jeszcze nudne od mojej pierwszej pary lat temu, co jest miłe. Więc kupiłem 5 kolejnych, więc mogę umieścić je w strategicznych miejscach w moich warsztatach. Zaufaj mi, są one potrzebne prawie każdemu hobbyście i twórcy, są one dobrą ceną kup je hurtowo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2020

    Nie przeciąłem jeszcze żadnego kabla, ale wydaje się i wydaje się być dobrą jakością. Podoba mi się również odrzut i materiał na przyczepność. Dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    Unfortunately, instead of the 5-day deadline, delivery was delayed to eighteen days. Other than that I am completely satisfied with the products :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ALLVIP3
    RU
    27/07/2019

    товар качественный,пользуюсь давно,заказываю не первый раз. Доставка осуществлена за 20 суток с момента заказа, до квартиры

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2019

    Ware wurde relativ schnell geliefert und macht einen guten, qualitativ hochwertigen Eindruck. Natürlich lässt sich die Standfestigkeit der Schneiden erst später beurteilen. Für diesen Preis gibt es aber wohl kaum etwas zu mäkeln.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    Very good, flush cut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Naprawdę dobry stosunek do ceny. Idealne do wykorzystania w projektach elektronicznych. Wystarczająco tanie, aby mieć kilka w szopie i w różnych pudełkach na narzędzia wokół domu lub samochodu. Uważam, że mają dobrą krawędź, idealną do odcinania końcówek z lutowanych elementów, cięcia drutu, kabli i wiele innych. Jeśli zdarzy ci się złamać parę, masz jeszcze jedną parę gotową do drogi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Bardzo dobre kombinerki do lutowania i modelowania RC Hobby. Te obcęgi są bardzo ostre i mocne. Przecinają przez plastik bardzo dobrze i są bardzo przydatne, gdy chcesz modyfikować swoje pojazdy RC. One również łatwo się łamią, gdy materiał jest do twardego, więc zawsze dobrze mieć niektóre z nich w zapasie. Bardzo dobra cena za przydatne narzędzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Upteenth time I've ordered this product. Last just as long as the American brand name ones I used to buy bur at a fraction of the cost. Paid a few cents more for Canada Direct Mail shipment which came in just 14 days.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 466
    • Ft11 035
    • Ft12 137
    • Ft2 940
    • Ft5 492
    • Ft17 658
    • Ft7 356
    • Ft8 091
    • Ft4 412
    • Ft19 496
    • Ft6 368
    • Ft12 421
    • Ft10 825
    • Ft8 279
    • Ft6 049
    • Ft4 457
    • Ft4 138
    • Ft2 571