Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Ok, to są całkiem przyzwoite druty, kupiły parę dawno temu, a ja je gubię od czasu do czasu, nie stały się jeszcze nudne od mojej pierwszej pary lat temu, co jest miłe. Więc kupiłem 5 kolejnych, więc mogę umieścić je w strategicznych miejscach w moich warsztatach. Zaufaj mi, są one potrzebne prawie każdemu hobbyście i twórcy, są one dobrą ceną kup je hurtowo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2020

    Nie przeciąłem jeszcze żadnego kabla, ale wydaje się i wydaje się być dobrą jakością. Podoba mi się również odrzut i materiał na przyczepność. Dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    Unfortunately, instead of the 5-day deadline, delivery was delayed to eighteen days. Other than that I am completely satisfied with the products :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ALLVIP3
    RU
    27/07/2019

    товар качественный,пользуюсь давно,заказываю не первый раз. Доставка осуществлена за 20 суток с момента заказа, до квартиры

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2019

    Ware wurde relativ schnell geliefert und macht einen guten, qualitativ hochwertigen Eindruck. Natürlich lässt sich die Standfestigkeit der Schneiden erst später beurteilen. Für diesen Preis gibt es aber wohl kaum etwas zu mäkeln.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    Very good, flush cut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Upteenth time I've ordered this product. Last just as long as the American brand name ones I used to buy bur at a fraction of the cost. Paid a few cents more for Canada Direct Mail shipment which came in just 14 days.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Super, nie ma za co

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Ładne narzędzie, bardzo ostre krawędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$11.67
    • US$18.91
    • US$9.23
    • US$11.62
    • US$10.34
    • US$19.23
    • US$55.88
    • US$25.93
    • US$13.74
    • US$18.47
    • US$19.99
    • US$13.99
    • US$42.72
    • US$12.99
    • US$35.79
    • US$53.26
    • US$5.24