Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2020

    Narzędzie jest dobre, ale dla moich celów jest prawdopodobnie za długie. Ciąg jest bardzo elastyczny - w paczce był skręcony i doprawiony nylonowym krawatem. Materiał jest tak elastyczny, że bałem się rozpakować - myśl lub na twarzy dostanę lub coś w domu))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2019

    15 метровая протяжка оптиволоконная, пришло за 3 недели, запаковано просто в целлофановый пакет, но там особо ломаться нечему, поэтому нормально! протяжка хорошая добротная, мощная!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2020

    Отримав через 15 днів після замовлення, Україна, м.Тернопіль. Запакований в пакет. Відправили то що замовляв, товщина 4мм, довжина 15м Рекомендую продавця

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2019

    Good material seems well made, haven’t tried it on the site yet. But consider the price, it is well worth to give it a tryout. Day 2, it is strong enough for pulling NIMA 7/14 cables thru conduits, no problem, good buy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2019

    5m have right length. But I'm not sure about other lengths. Because I bought 20m and 30m. And they was actually 1m shorter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Ekselente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Wszystko w porządku i szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Świetny produkt bardzo odporny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2019

    All ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 006
    • Ft3 089
    • Ft1 738
    • Ft19 529
    • Ft2 627
    • Ft3 757
    • Ft3 919
    • Ft3 005
    • Ft1 624
    • Ft3 005
    • Ft1 624
    • Ft11 651
    • Ft5 856
    • Ft3 005
    • Ft15 948
    • Ft4 007
    • Ft2 601
    • Ft6 387