Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Jestem zdumiony tymi światłami. To nie są jak każde przypadkowe światła, są bardzo wyjątkowe i jestem bardzo zadowolony z tych! Dostawa była szybka (zważając na to, że mieszkam daleko) i dotarła do mnie bardzo dobrze zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    20m. można podłączyć każdy pasek 5m oddzielnie, ale także wszystkie 4 w rzędzie. Jednak w tym przypadku schematy kolorów nie działają poprawnie, np. przy wyborze koloru białego, to działa tylko na pierwszym kablu 5m, pozostałe są czerwone. W przypadku innych kolorów statycznych działa poprawnie. Widzę, że istnieje możliwość połączenia z faktem, że za pomocą DO, kiedy wybierzesz zielony, wszystko świeci na niebiesko i odwrotnie. Przy wyborze koloru czerwonego, świecą się na czerwono.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Jestem zadowolony z zakupu, zrobiłem kilka prób i wszystko zgodnie z obietnicą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Szybka wysyłka do Niemiec! Wszystko działa świetnie, 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Mam go w prostym kartonowym pudełku, i to jest ładne pudełko na prezent. Kolory są mieszane na pilocie i aplikacji!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Po prostu działa z jednym kolorem (biały) i zdalny i aplikacja nie steruje w ogóle

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Zrobiłem tylko jeden test wstępny, nie otworzyłem jeszcze wszystkich rolek, aby zobaczyć wynik, ale na pierwszym wrażenie produkt jest bardzo dobry. Przyszedł rozsądnie zapakowany, ale pudełko nie jest takie słodkie jak to na zdjęciu, nie, było prawie w pudełku na papier chlebowy. Nic przeciwko temu, to byłaby pierwsza rzecz, która się zmarnowała, jak to naprawdę było. Wszystko wydawało się bardzo dobrze wykonane, taśma jest naprawdę wodoodporna, ale terminale nie są, więc dobrze jest chronić w przypadku, gdy są naprawdę narażone, nie wiem jeszcze, czy żywica jest odporna na słońce, Wierzę, że zobaczę za 2 lub 3 dni. Jeśli coś się zmieni, skomentuję to jeszcze raz

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Otrzymali go w Indiach za 20 dni. Nie naładowany na zamówienie. Przeszło przez DTDC Kurier's dotzot service. /Musiałem tylko zbierać zamówienia. Jestem pod wrażeniem jakości paska świetlnego w cenie. Nie wiem, jak udostępniać wideo, ale jego adresowalny rgb. Sterowanie aplikacja z bluetooth i ma wbudowane światło, a także ma prawie 120 efektów rgb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    the LED strips have good stick on the underside after peeling the protective layer off. don't put on wallpaper, it will tear the wallpaper off. the app is also really good, a whole lot more combinations than I expected. no problems with connecting at all. the controller box has a built in microphone for the music mode, but you can also switch to your phone microphone, or go straight from the audio of any downloaded songs. for some reason on the app green and blue are switched, even on the colour dial, but a quick recalibration on the app(built-in) mostly fixed it.solid purchase, I would buy these again in a heartbeat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Kłopoty ze światłami W kolorze białym, 10 metrów 20 są oświetlone na czerwono

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.71
    • US$11.38
    • US$21.88
    • US$11.76
    • US$12.23
    • US$8.55
    • US$115.87
    • US$29.99
    • US$12.36
    • US$19.62
    • US$12.04
    • US$23.99
    • US$19.62
    • US$8.55
    • US$18.91
    • US$27.71
    • US$24.24
    • US$28.24