Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good product(439)
  • good price(359)
  • good quality(171)
  • fast shipping(91)
  • bright leds(62)
  • good condition(27)
  • easy to install(22)
  • good packaging(15)
  • Wszystkie recenzje(4917)
  • Obrazy
  • Wideo(24)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-14 11:10:57

    Nonostante il confezionamento sia abbastanza inadeguato, gli strip sono arrivati integri e funzionanti. La potenza indicata sul sito è di 24W (12V * 2A). In realtà la potenza è dimezzata, gli assorbimenti a 12V delle mie 2 strisce sono rispettivamente di 1,02A e 1,07A.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-27 13:05:41

    Fita LED muito boa, superou as minha espectativas. Deu para substituir a lâmpadas fluorescentes da armadura que eu tinha na minha cozinha, fazendo uma adaptação na própria armadura e colocando uma fonte de alimentação de 220 voltos para 12 voltos.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-09 06:44:22

    Producto enviado rápido. Tiene pequeña doblez en el principio de conexión, no se si será un problema para su funcionamiento. A falta de probar producto. Buen precio.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-17 05:51:45

    only a week for delivery in Belgium. perfect. protection sheet of paper and kind antistatic bag?.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-11 19:37:17

    Заказ получил за 38 дней.Ленты немного помялись при доставке..

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-03 04:11:06

    ok.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-20 11:47:17

    A very good budget led light strip unit this is the second one of these I have purchased, I was so impressed with the first one that I bought a second one & have fitted it inside my wardrobe

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-16 02:28:07

    it is ok.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-25 16:16:40

    Works great fast shipping

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-18 13:30:52

    all ok! thanks

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 492  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>