Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(517)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(517)
    • 5 Star(461)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    LED zaczyna otwierać się od 7 do 8 woltów (tj. słabo oświetlone). Przy 12V zużycie prądu wynosi 0,6A. Pasek LED można przeciąć na 5 cm przyrostu (zdjęcia 4 i 5).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Tak jak się spodziewałem.. Działa idealnie..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2018

    kúpil som na osvetlenie kuchynskej linky. svietivosť super. nie je žiadne chybná led. je napojený na zdroj 12v a 1A - stačí ale 2A by bola lepšia. spracovanie je Ok. ale lepidlo na led pasík nedrží dobré musel som lepiť z taviacou pištoľou. I bought the lighting of the kitchen. luminosity super. there is no bad led. is connected to source 12v and 1A - just enough 2A would be better. processing is OK. but led glue stick does not hold good I had to stick from melting gun.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2018

    Works Great and Bright, Got this LEDs light for a DIY project to make a LED panel for shooting photos and videos, Its bright enough, and it works great, finish LED panel works great and bright.. Now I'll have a great LED panel....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2017

    Producto en excelentes condiciones! tardó un poco pero llegó y confío 100% en Banggood ya que son muy responsables y cumplen con todos los pedidos... recomiendo siempre pagar por el código de seguimiento para no tener problemas...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2017

    The whole reel draws 2.25 A at 12V. The strip is made of 50cm segments soldered together. Mine had one faulty LED over the entire reel. If your application requires even lighting you have to cut the set of three LEDs containing the defective LED and solder the strip back. No big deal. Each 3 LED segment between cut marks is 50mm long. Each LED has 3 cells but the diffuser does a good job and they are not visible even at 8V (2nd picture). I can not tell anything about the life expectancy as I did not use them for long enough.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    5M to coś, co można pomyśleć wystarczająco długo, ale to jest właściwie tylko długość, aby pokryć jeden pokój. Dobry do oświetlenia pośredniego. Przykładowe zdjęcie pokazuje wstępną pracę. Ma taśmę klejącą z tyłu. Ten pokój jest w budowie, a LED jest ukryty przez drewniane pręty. Miernik nośności 12V oznaczający 0,77A dla jednego 5M ciepłego, podczas gdy LED.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2017

    I'm okay, I already received a mail a long time ago, but I forgot to confirm her arrival. The product perfectly complies with the order, it has been efficiently delivered without any malfunctions for two months as the kitchen lighting in my apartment. I heartily recommend such lighting to everyone because it is nice and saves energy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    Striscia a led colore bianco per realizzare i tuoi progetti fai da te, ottimo prezzo, prodotto di qualità veramente bello

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2017

    тёплый свет.качество пайки-низкое.местами всё залито оловом.лента вся мятая и неровно наклеена.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 940
    • Ft4 778
    • Ft2 345
    • Ft4 412
    • Ft2 523
    • Ft3 676
    • Ft6 620
    • Ft5 514
    • Ft5 514
    • Ft2 673
    • Ft2 940
    • Ft4 138
    • Ft11 605
    • Ft12 873
    • Ft4 412
    • Ft9 194
    • Ft6 049
    • Ft4 778