Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(421)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(421)
    • 5 Star(397)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/06/2022

    Zamówione w ramach imprezy okolicznościowej i dostarczone w ciągu miesiąca za pośrednictwem zwykłej poczty. Użyłem go do wymiany owijania na niektórych 18650 baterii używanych w moim trybie mech, które z czasem uległy degradacji. Zadowolony z wyniku końcowego, chociaż jestem pewien, że można to zrobić w bardziej estetyczny sposób. dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Przedmiot zgodny z opisem. Paczka przyszła pocztą bezpośrednią zamiast Banggood Express, które wybrałem w zamówieniu, i musiałem udać się do lokalnego biura pocztowego, aby ją odebrać, czekając w kolejce, a w domu musiał przyjść kurierem, jak zwykle z innymi zamówieniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Dobra robota

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    best deal for 18650 cells pack

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Przybył w mniej niż 4 tygodnie nieśledzony Dzięki, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    ممتاز وصل قبل قبل الموعد

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2018

    Доставка до Москвы две недели. Качество хорошее. Брал для усадки на 18650 аккумуляторы и для усадки маленьких плат поэтому прозрачную. Усадка в 2 раза. Для моих нужд идеально. Советую к покупке.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2019

    me acaba de llegar hoy y parce ser un buen producto el material se siente resistente y son 5 metrotes no los pedi pero se ve k si lo son...en general es un buen producto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Idealnie pasuje do 1850 Rurka psychologiczna ułatwia odratowanie komórek nowy płaszcz. W moim przypadku komórki były skleone i nie mogłem ich rozdzielić bez złamania oryginalnej izolacji. Dlatego je kupiłam i tak cieszy mnie oglądanie rurki, która się kurczy do celi. Może to tylko ja, ale lubię owijać psychiatry :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Ya lo use, es algo delgado pero sirve excelente para las baterías 18650 y a las triple A, también, ten cuidado al calentar, pues si lo haces mal, se hechará a perder tu trabajo, buen tiempo de entrega.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$5.54
    • US$2.29
    • US$37.99
    • US$18.90
    • US$28.99
    • US$37.94
    • US$6.99
    • US$18.99
    • US$5.99
    • US$22.99
    • US$10.99
    • US$12.69
    • US$8.07
    • US$8.99
    • US$106.99
    • US$32.99
    • US$8.07