Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2546)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2546)
    • 5 Star(2277)
    • 4 Star(174)
    • 3 Star(46)
    • 2 Star(29)
    • 1 Star(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Zamówiłem noc 23-go i została wysłana natychmiast 24-go, a dziś otrzymałam przesyłkę. To był całkiem szybki ładunek. Podoba mi się jakość leden. Kupiłem go bez adaptera, i zrozumiałem, że adapter jest tańszy niż tutaj, adapter 12v 5a wystarczy. Polecam to. Zostały pewne części, a ja je odciąłem. Jeśli dobrze naciśniesz klej bez wyginania go do stołu, będzie dobrze. (zdjęcia wykonane w ciągu dnia)

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Ten produkt jest bardzo jasny. Fakt, że kolor może się zmieniać za pomocą pilota jest lepszy. Ten pasek LED był również darmowym prezentem! Wysoce polecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Nienaganny, super cena, bardzo szybki przy dostawie. 100% zaufania. Dopóki nie zobaczysz, wszystko działa. Uwaga, potrzebujesz zasilania zewnętrznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Produkt dotarł do nas w określonym czasie, kiedy musisz być RGB LED i mieć 12 V adaptery, które będą sterowane przez pilota, i życzę dobrej zabawy SPI i operacji DMX :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dziękuję! Bardzo dobry produkt, działa doskonale, szybko i dokładnie. Wystarczyło tylko zasilanie i zadziałało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Ładny i bardzo dobry w bardzo, bardzo dobrej cenie! Nadeszła za szybko! Jestem bardzo zadowolony!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo dobra jakość za rozsądną cenę. Wysoka jasność, diody LED chronione elastycznym gumowym powłoką, dlatego też wodoodporność. Kupiłem ten przedmiot wiele razy, nigdy nie miałem problemów z jakością i czasem dostawy! Produkt 1A!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    buen artículo, buena calidad, llegó antes de lo esperado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Nie ma zdalnego sterowania dla grupy drugiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Jasne światło niskie zużycie w pełni wodoodporne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 538
    • Ft4 356
    • Ft6 535
    • Ft3 192
    • Ft4 035
    • Ft5 972
    • Ft4 321
    • Ft5 403
    • Ft6 884
    • Ft5 082
    • Ft5 007
    • Ft7 624
    • Ft5 809
    • Ft5 029
    • Ft6 881
    • Ft6 881
    • Ft7 196
    • Ft2 529