Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2022

    górny projektor, doskonały obraz, nawet wyświetlany prosto na jasnoniebieskiej ścianie obraz staje się idealny, dźwięk może być trochę lepszy, ale to jest dopuszczalne, normalny szum wentylator nie przeszkadza doznania, Soczewka jest z plamą na małej projekcji, ale TBM nie przeszkadza, system płynów, ogólna ocena 8.5, mój pierwszy projektor pozytywnie mnie zaskakuje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Bardzo mi się podobało, pomimo opóźnienia brazylijskiej firmy zamawiającej. Byłem pozytywnie zaskoczony jakością produktu. Spełnił oczekiwania, które go oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Bardzo dobrze zapakowane Jakość obrazu jest bardzo dobra

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Fantastycznie, dopasowuję lokalizację, ale w pierwszym teście możemy zobaczyć jakość obrazu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Szczerze, to wielkie rozczarowanie, jestem nawet zdenerwowany, że mam wrażenie, że zostałem oszukany, projektor TD97 z thundeal, ma naprawdę zły połysk, nawet nie zbliża się do reklamowanego światła 7800 Lumens, Jeśli miejsce jest oświetlone, można zapomnieć, nie może wypełnić niczego, to jest ciemne i nie skupia się na bokach, mam tylko jedno słowo, może jestem bardzo wymagający, rozczarowany!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Otrzymaliśmy w mniej niż miesiąc, przyjechaliśmy do Brazylii w niecały tydzień, ale to zajęło prawie 20 dni, aby dostarczyć na mój adres i byliśmy opodatkowane 😮 💨 Dobrze zapakowany produkt, przyszedł prosto. Jakość obrazu jest niezwykła, a dźwięk jest bardzo dobry! Super polecam, mogą kupić bez strachu! Nie dołączymy obrazu, aplikacja jest niestabilna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Dostawa była dość szybka jak na import, ale musiała zapłacić prawie wartość produktu w podatku importowym i ICMS. Instalacja była szybka i łatwa, ale muszę nauczyć się lepiej oprawiać obraz, ponieważ projektor na razie pozostanie w moim pokoju, który jest niski i siedzi obok łóżka, zniekształcając projekcję. Wizerunek jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Bardzo szybko i w prawo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Przybyłem na czas, opodatkowano mnie, a produkt jest dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$135.99
    • US$149.99
    • US$72.59
    • US$725.99
    • US$989.99
    • US$149.59
    • US$155.99
    • US$153.99
    • US$2,499.99
    • US$194.69
    • US$639.99
    • US$90.19
    • US$118.79
    • US$248.99
    • US$269.99
    • US$92.99
    • US$185.99
    • US$47.99