Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(131)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2021

    Przetestowałem go tylko raz, najwyraźniej korzystne koszty. Jest dość kompaktowy i lekki. Niski hałas, ledwo słucha. Jego dźwięk jest bardzo głośny, ale jakość jest rozsądna. Obraz jest dobry, tylko nie tak silny, gdy środowisko jest z pewnym oświetleniem. Połączenie ze smartfonem było bardzo dobre, działało bardzo dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Projektor jest bardzo dobry!!! Gładkie koło i jakość obrazu jest naprawdę niesamowita (nawet w dużych rozmiarach i prosto na beżowej ścianie) To właściwie lepsze niż Full HD TV, którą mam tutaj. Byłem pod wrażeniem tego, że można oglądać nawet przy świetle w środowisku. Nie zaktualizowałem jeszcze oprogramowania do 60hz, ale nie widziałem żadnych problemów. Z kształtu qqr, zmieniłem mój Mi Stick Tv na 50hz, dopóki nie zrobię aktualizacji. Ekran lustrzany oraz bluetooth działają idealnie. Paleta kolorów jest bardzo dobra i są żywe, tak jak w przypadku samego telewizora. Obrazy w 4k stają się naprawdę dobre. Poprosiłem o zwrot opłaty celnej, a zwrot był dokonywany od jednego dnia do następnego, jedynie załączając dowód płatności . (Nie zwracają ICMS, który pobierali w Minas Gerais, ale czytali coś o tym, a nawet wtedy, kwota naliczana podatku importowego była wyższa niż ubezpieczenie). To było bardzo warte nabywcy i jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Kamera ma naprawdę dobry widok wentylatora, jeśli jest blisko, można go usłyszeć. Zrobiłem aktualizację oprogramowania i zacząłem go używać przez około sześć godzin, bez problemów, bardzo dobrze po bw-vp1, byłem bardzo zadowolony. Nie miałem problemu ze skupieniem, więc urządzenie jest lekkie, i można powiesić go do góry nogami na suficie za pomocą śruby z Turcji.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Produkt jest w porządku. Podzieliłem się zdjęciami środowiska szkolnego. Jasność jest dobra, urządzenie nie zakłóca dźwięku. Głośniki robią sztuczkę. To kolejna zaleta, że mają mnóstwo wejść. Czasami są zamrażanie w wifi i udostępnianie ekranu, ale to nie jest często. Produkt był dobry wysyłka dotarła bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jonVIP4
    GR
    25/09/2021

    To bardzo dobry projektor według swojej ceny. Bardzo łatwe podłączenie Bluetooth do głośników bezprzewodowych. Łatwo podłączyć telefon z fantastyczną odpowiedzią. Głośniki w porządku. Pokój do 60-70 cali, w nocy jest wybuchowy. Podłączenie do komputera jest w porządku. Wystarczy tych ustawień, żeby wydać dźwięk. Obraz itp. względne trudności w znalezieniu obrazu w czystości, ale jest ręczny. W końcu go odnajdziesz. Ogólnie rzecz biorąc, trochę gorzej w obrazie niż vp6, ale w innych, lepiej. Na ślepo w TV.VFMM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Jestem bardzo zadowolony z projektora. Projekcja bezprzewodowa jest niesamowita, w stanie uzyskać taką samą rozdzielczość ekranu. Możliwość grania na Xbox bez żadnych problemów. Produkt dostarczony w ciągu 15 dni do Indii z bezproblemową wysyłką. Wspaniałe doświadczenie z zakupami Banggood. Ma kilka minusów, jak również odtwarzanie wideo z USB nie jest wielki. Korekacja kamienia klucza może być lepsza. Trzeba trzymać projektor prosto, aby uzyskać idealny rozmiar ekranu. Statyw może być potrzebny do łatwiejszej instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Bardzo dobra rozdzielczość, bardzo mi się podobało, połączenie wifi z telefonem komórkowym jest dobre, dźwięk wydaje mi się akceptowalny, ponieważ VP05 brzmi o wiele lepiej, brakuje trochę mocy do dźwięku, ale nadal brzmi dobrze, Robi mniej hałasu niż inne projektory, więc plus punkt. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Próbowałem nagrać świetny telefon na wideo. Na pewno spróbuję HDMI w weekend. Głos jest w porządku, nie za duży by polecił. Przy okazji, Aras przybył z ładunkiem w sześć dni. Jestem zaskoczony, że naprawdę przyszedł tak wcześnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Świetny projektor! 84" w mojej sypialni, bo to maksymalne podparcie mojej ściany. Trzecie zdjęcie jest otwarte, pokój jest jasny i umieszczony bezpośrednio przy ścianie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Otrzymałem dziś produkt. Urządzenie jest takie samo pod względem wizualnym i jakościowym, jak urządzenie sprzedawane w 6000 7000 pasm sprzedawanych w Turcji.Urządzenie jest całkowicie w pełni dobre nie rozmycie na krawędziach.Każdy narożnik jest jasne.Polecam. Zasoby linku.Nie brakuje gier 60hz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft98 326
    • Ft51 128
    • Ft64 566
    • Ft32 773
    • Ft19 663
    • Ft31 134
    • Ft26 218
    • Ft47 850
    • Ft39 328
    • Ft8 519