Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(258)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(258)
    • 5 Star(232)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/08/2021

    Zajęło lil trochę czasu na wysyłkę, ale przybył w świetnej kondycji i pracy!!!Wygrał to w wolnym procesie i to jest niesamowicie niewiarygodne!!!!Bardzo dziękuję bardzo Banggood!!!! Potrzebne i pożądane!!!.Na pewno będę używać go cały czas i co ratujący życie!!!Pracuje bezbłędnie i ma mnóstwo mocy, Torque i prędkość!!!Niezły jasny led i dobra zmienna kontrola prędkości!!!Wysoce polecam zwłaszcza, jeśli nie stać Cię na markę takich jak Makita,Dewalt, itp.....Ładne uczucie ciężkiej pracy i wygląda na wysoką jakość i wydaje się naprawdę trwałe!!!Ten efekt jest również kompatybilny i wymienny z określonymi bateriami Makita!!! Ładowarka, która ma wpływ nie ładuje baterii Makita to inny styl!Ale Bateria Makita będzie działać i pasować do uderzenia Banggood, jak widać na moich zdjęciach!!!Niewiarygodnie miły wpływ, który absolutnie mnie rozwala, że wygrałem go na wolnym procesie!!!Nie można podziękować Banggood wystarczająco za przekraczanie oczekiwań!!!!Bardzo zadowolony z mojego produktu próbnego i zawsze czekam na robienie interesów z Banggood!!!Dziękuję!!!!! 💯👍🙂

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Nawet to narzędzie jest dobre. Zrobiłem test w samochodzie. Wskażę tę stronę zanim dotarła do nas przed terminem, więc nie musimy rozmawiać. Strona, więc dlatego, że idę do ciebie, rozmowa jest całkowicie bezpieczna

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Właśnie odebrałem przesyłkę. Włącz, nie ma prądu. Zdejmij nogę baterii i mierzy 3.23. Postanawia otworzyć, idzie na dół przy kontroli IC. Dobra, dobra, silnik. A młotek nie wyglądał na grubego. Nie jestem zadowolony, kupując go w ogóle. Teraz muszę umieścić nowe IC w miejscu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Klucz uderzenia i optymalnie wyciąga śruby z koła z uchwytem 80 kilo Przybycie dobrze zapakowane w dyskretne opakowanie nie został opodatkowany i ślad i wygodny ma rozsądne obciążenie ma wkład dla bitów 1/4 ogólnie narzędzie, które dostarcza więcej niż obietnice i tak silnik i Bruchelles! Bangood ma być gratulowany za wielki zakup usługi wykonane 21/05/2021 dostawy 07/06/2021 wszystko działa doskonale polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Niezbyt dobre opakowanie działa na jego pieniądze. Nie wiem, czy to problem, ale w powietrzu działa dwie sekundy i zatrzymuje się na załadowaniu. Jeszcze nie próbowałam Nie, jeśli to problem, ale w powietrzu niezabezpieczony od 2 lat i w przyszłości go nie widziałem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Zamówiłam produkt na 12.11.2021, a dostarczona przez Aras na 217.11.2021.Produkt jest opisany zarówno jako nakrętka Torque, jak i koniec bitów jest z otworami.Jak pokazano na zdjęciach, Aria wchodzi około 20V, odbieram go bezpiecznie. Nie miałam jeszcze okazji jej przymierzyć, a spróbuję jak najszybciej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Bardzo dobre narzędzie, zapewnia to, co obiecuje. Jakość ładowarki jest słaba, ale spełnia swoją funkcję tbm! Udało mi się poluzować śrubę koła, ale te, które były dokręcone kluczem uderzeniowym, nie mogłem, ale już można się spodziewać, że ich dotyk wynosi co najmniej 500n.M!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Super quick delivery and well packed. both batteries were well charged, it removed wheel nuts with ease that were tightened to the correct torque, this item seems to be well made and works well, for the money I would say it's a great buy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Otrzymuje produkt zgodnie z obietnicą, wielki ślad klucz wpływu, dobra jakość materiału. I przybył z 18 dniami, mniej niż obiecał, że będzie to 20 do 25 dni. Gratulacje dla Banggoog!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Testowane, polecam chłodno, aby umożliwić zaciskane koła z serwisu, dostawa w ciągu dwóch tygodni linii priorytetowej UE Minus jest niedokładną intuicją, ale może być intuicyjny, aby ją zrozumieć Rozmiar baterii nie jest zaznaczony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 669
    • Ft25 243
    • Ft15 079
    • Ft12 128
    • Ft9 833
    • Ft26 161
    • Ft13 112
    • Ft8 193
    • Ft9 341
    • Ft75 407