Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(205)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(205)
    • 5 Star(198)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/12/2020

    Dzięki sprzedawcy i dzięki stronie banggood. Teraz bardzo im ufałem. Prośba dotarła pomyślnie. Dokładnie o tej porze. To moja pierwsza prośba ze strony Banggood. Pierwsza chińska strona. Ufam ci bardzo. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    super, all ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2019

    Sehr gut. Die Lieferzeit war wie angegeben. Das Produkt ist qualitativ zu empfehlen. Birke verschiedene Größen sind dabei. Mit dem lötkolben oder Feuerzeug einfach zu benutzen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ARCVIP4
    US
    29/08/2019

    these are exactly what I wanted.! Shipping was on the quicker side of things which I greatly appreciate. What a great deal.! Thank you again banggood.com for your pure awesomeness..!!😎🌐🏆

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2020

    Praktyczne i łatwe użytkowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2019

    Nice bag of different heat shrink tubes. They are simply packed in a bag, more or less sorted, so you have to take care about the further packaging and sorting. From some perspective, it is good, because less plastic is used.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Wyglądają dobrze, a żegluga była szybka. Skurczący wskaźnik też wygląda dobrze i nie czują się tak tani w dotyku jak są.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Otrzymany element po 20 dniach. Tania ilość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 204
    • Ft2 204
    • Ft3 676
    • Ft8 827
    • Ft4 778
    • Ft2 571
    • Ft3 307
    • Ft1 835
    • Ft2 571
    • Ft2 889
    • Ft3 307
    • Ft2 545
    • Ft2 204
    • Ft2 571
    • Ft8 085
    • Ft3 307
    • Ft2 571
    • Ft952