Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2018

    Llego con mas tiempo de lo normal la caja de plastico llego muy rota, ya no sirve para guardar la maquina. La maquina esta bien falta probarla..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2020

    Dobry produkt, którego jeszcze nie próbowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Świetny produkt, tak gładki musi kupić, dziękuję bardzo 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Produkt jest dobry i działa dobrze, lekki i praktyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2018

    i have a cocker spaniel with silky coat . It takes a lot of work to keep it shiny and tangle-free . In summer I keep my pet in a short cut all over, known as a puppy cut. This clipper works perfect for my needs , better than many known brand semi professional clippers that i have bought in the past

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Jego wygląd jest prosty, ale elegancki i wygodny. Wygląda lepiej niż to, co widzimy na zdjęciu. Poza tym jest za drogie. Strażnicy nie są stabilni, gdy na miejscu, co bardzo utrudnia, jeśli nie niemożliwe jest dokładne cięcie. Przycisk włączania/wyłączania nie pozostaje bezpiecznie w pozycji „ON" i spowoduje odrywanie włosów podczas ruchu do przodu. Plastikowa obudowa trzyma wszystko starannie zamknięte i czyste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Otrzymałem moją rzecz wszystko ok.Mój exrerience z Banggood, za każdym razem jest doskonały.Bardzo szybka dostawa, doskonałe usługi przed sprzedażą i po sprzedaży, bardzo szybkie odpowiedzi, kiedy potrzebujesz komunikacji,Gratulacje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Ładny długi przewód zasilający, działa świetnie nawet przez gęstą sierść psa. Moja jedyna skarga to położenie przycisku zasilania Łatwy do trafienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2018

    This is a very good unit. It is very easy to use, has a comfortable grip and cuts dog hair very well. It has plenty of power to cut difficult course dog hair.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2019

    Produto espectacular, faz o que promete, corta pelo de ovelha com muita facilidade! Excelente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 887
    • Ft2 545
    • Ft14 969
    • Ft15 017
    • Ft3 676
    • Ft7 324
    • Ft4 138
    • Ft4 422
    • Ft7 215
    • Ft2 940
    • Ft6 250
    • Ft4 412
    • Ft4 412
    • Ft4 412
    • Ft2 940
    • Ft2 571
    • Ft4 043
    • Ft28 667