Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(217)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(217)
    • 5 Star(208)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/06/2022

    Bardzo dobrze, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Got what I expected and product looks good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Dostawa przebiegła szybciej, niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Bardzo dobry z bardzo wysokiej jakości, przybył do Brazylii w 2 tygodnie, polecam @spacestudio.go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Szybka przesyłka do Australii. Ładny rozmiar i wydaje się wytrzymały. Przyklejamy odblaskowe pasy wokół krawędzi po obu stronach. Mam nadzieję, że tam zostaną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Dobra pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    First Buy w Banggood, dostarcza wszystko dobrze, przyszedł bardzo szybko, tylko dzięki Banggood, w oczekiwaniu na mojego Drona!! :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Fantastyczny, solidny, pomocny, jestem bardzo szczęśliwy, jestem bardzo szczęśliwy!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2020

    Witam wczoraj, mam wybieg...ha przybył dobrze i w swoim czasie...se Idź bardzo dobrze. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Wygląda dobrze, zobacz w porę. Z drugiej strony bardzo długa dostawa, zamówienie 17/04 i otrzymane w dniu 03/06

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$75.99
    • US$48.50
    • US$10.99
    • US$18.79
    • US$20.99
    • US$18.99
    • US$4.99
    • US$17.99
    • US$55.99
    • US$11.54
    • US$8.99
    • US$23.99
    • US$1.99
    • US$12.99
    • US$2.99
    • US$7.99
    • US$10.99
    • US$19.99