Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Produkt dotarł w dobrym stanie, pudełko nie. Ale problem myślę, że to niektóre usługi paczek z mojego kraju, które jest do bani. W każdym razie, dzięki Banggood produkt jest bardzo dobry i wysokiej jakości. Uwielbiałam to. Właśnie tego chciałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Właśnie tego oczekiwałem od produktu;włożyłem aromatyczny olej i spróbowałem go bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Produkt przyszedł za 2 tygodnie. Można go namierzyć. Produkt jest bardzo stylowy i piękny, ale pilot nie działa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Doskonały produkt, dobra jakość, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    A csomagolás szét volt szakadva, de a készülék jól működik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Moje paczki dotarły otwarte i połamane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dzięki przyszło w jednym pokoju. Jeden pilot ma baterię, ale to nie problem. Mam dwie jednostki, więc jedna bateria i pilot wystarczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Wygląda ładnie... nawet lepiej, miał jedną z innej marki, ale muszę powiedzieć, że naprawdę tego nie słyszę... W porównaniu do mojego poprzedniego, który naprawdę ratuje mi guzek... Dwie kabiny pary i jest jeszcze więcej do zmiany... To też był dobry zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Dobrze wygląda, że jest w domu. Wszystko było w pilocie kablowym. (Pakiet nie był dobry i chcę go na prezent.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 258
    • Ft3 652
    • Ft5 340
    • Ft5 615
    • Ft9 157
    • Ft6 867
    • Ft7 247
    • Ft4 392
    • Ft7 597
    • Ft12 141
    • Ft4 194
    • Ft11 893
    • Ft6 606
    • Ft7 630
    • Ft8 589
    • Ft7 254
    • Ft41 599
    • Ft5 945