Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/07/2021

    Kupiłem go, by wymienić silnik w moim dziesiątej skali traxxas zdalnego sterowania. Tak łatwo, pasuje idealnie. Montuję otwory w kolejce. Przewody połączone perfekcyjnie. Wał silnikowy miał odpowiedni rozmiar dla traxxas. Obraz już zainstalowany. Biega świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    look great with very fast delivery about 10 days from point of order i am VIP level 4. please see the pics, i accidentally ordered these as they are 550 motors i meant to get 540 for my tamiya but im hopefully going to make this work in the dt02 chassis and will update if i can thanks!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2018

    Быстрая доставка.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Wiarygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Dopiero co go otrzymałem i nie mogę powiedzieć nic o tym, poza tym, że może nawet zmieścić się w moim zespole ASSOCIOWANY DR10. Ale to szczotkowanie zamiast bez szczotki, jak DR10 ma w nim może być wolniejsze w prędkości i jeśli jesteś do konkurencji ściganie się Nie użyłby go w samochodzie. Zostanie on na zapas, kiedy będę musiał wymienić oryginalny silnik w samochodzie, który może go używać. Powoli dostaję wszystkie rodzaje zapasowych i wkrótce będzie to wyglądało, jakbym mieszkała w sklepie hobbystycznym. Właśnie przeprowadziłem się i mam zamiar zbudować sobie ogromne biurko, żebym mógł pracować przy moich samochodach i mieć wszystko na wystawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2018

    For this price, I thought it was worth the gamble. ..And it was. It’s basically the TRX Titan without the Traxxas label and price-gauging. Compared it to the motor in my TRX-4.. yup, exact same build (with the extra-thick torque-ring et all) , same brushes, same internal fan, exact same rpm, etc. So, in retrospect: When You need a replacement motor for Your TRX, or, say, a Tamiya Bruiser, this motor is the ticket! Put one in my Tamiya High-Lift with Willy’s Wheely tires. Torque a-plenty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2018

    Sehr guter Motor für Crawler, allerdings keine Kugellager nur Bronzebuchsen. Ist nicht für die Ewigkeit. Sehr kräftig und Laufruhig, für meinen MST CFX-W

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2018

    installato su wl toys a979b necessari modifiche per poterlo montare , sembra funzionare bene

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$15.00
    • US$21.93
    • US$13.85
    • US$56.99
    • US$81.99
    • US$10.38
    • US$8.59
    • US$33.99
    • US$19.62
    • US$4.99
    • US$8.99
    • US$4.99
    • US$7.09
    • US$9.99
    • US$17.09
    • US$8.99
    • US$28.86