Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    To jest bardzo przydatne, kup go i będziesz zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2019

    Приехала быстро, выглядит очень хорошо. Осталось закончить сборку станка и можно будет использовать. покупал для доработки деталей после 3D печати

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12713
    MX
    18/02/2019

    I have only testet one of these new, and they looks better than the set that followed the grinder. I would like to have 10 , not 50 of the grit I wanted. Hopefully they are still available in the next years.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2018

    This product is flexible, durable aluminium oxide and fully resin bonded. Is ideal for a variety of wood, furniture, metal and non-metal grinding and polishing.This product is very good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    Ок.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2019

    I've tried searching for this product on the internet and I got the best deal at Bang Good and it works really great. Good bang for the Buck.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RobVIP3
    CA
    24/04/2018

    came n plastic bags wont be able to use them for a while so testing will have to wait took longer the expected to receive it thxs Rob

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Działają dobrze, szybko się zużywają, jeśli mocno naciskasz, inaczej idą dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.49
    • US$11.54
    • US$8.77
    • US$12.69
    • US$23.09
    • US$11.54
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$6.92
    • US$36.95
    • US$6.08
    • US$12.69
    • US$11.99
    • US$36.95
    • US$26.55
    • US$33.48
    • US$20.69
    • US$28.86