Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(416)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(416)
    • 5 Star(392)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/07/2021

    Nie podobało mi się to, że było krzywe, w połowie rozwalone, i myślałem, że to już z adaptacją, żeby zadzwonić, ale było warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Przybyli w dobrym stanie, mimo braku wystarczającej ochrony. Wkrótce je zainstaluję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Bazilpo
    GR
    26/07/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Dobre światło dobrze oświetla przedział mojego vana, który wcześniej był bardzo ciemny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Działają bardzo dobrze. Potrafi oświetlić każde biurko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2018

    I like this led strips! Perfect fit to my fish tank very bright. The only problem I had there are not water proof and the wires are to thin compare to amperage 0.8 A. Also wire easy to brakes!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2017

    Pierwsza przesyłka dotarła o czasie, ale listwa była uszkodzona, więc porosłem o ponowną wysyłkę. Otrzymałem bardzo szybko, działa zdalnie zgodnie z opisem. GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Świeci bardzo mocno, no i cena jest rewelacyjna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2018

    Everything ok. A strong light, although in 1800lm I doubt, it is rather the area 1200lm. The shipment went EMS up to 45 days - which is very long (usually EMS go up to 30 days). Thank you for the replacement of the Bangood service, because the first diodes came damaged (for two sets only 3 LEDs were shining). ALL OK - I recommend the shop, I recommend LED 7020, however, take faster shipping.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2019

    L'intensità di luce emessa da questo tubo led è spettacolare! La temperatura do colore è molto prossima alla luce naturale. Funziona egregiamente con l'alimentatore in vendita al link https://www.banggood.com/6_3A-12V-72W-LED-Driver-Power-Supply-Driver-AC-90-240V-p-87621.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2018

    The quality of the product surpassed my expectations and the LEDs illuminate much more than I imagined and corresponds exactly to what is offered on the site. The shipment arrived in Brazil within the deadline and the delay in delivery occurred due to incompetence of the Post offices in Brazil. I recommend this seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 786
    • Ft3 064
    • Ft1 962
    • Ft3 445
    • Ft2 297
    • Ft5 364
    • Ft3 306
    • Ft3 064
    • Ft3 572
    • Ft8 046
    • Ft17 632
    • Ft3 445
    • Ft10 297
    • Ft4 597
    • Ft2 984
    • Ft3 445
    • Ft2 679
    • Ft4 494