Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2022

    Przesyłka dotarła w uzgodnionym czasie. Sprawdziłem stan przesyłki i operacja jest w porządku, tylko głowica pompy jest uszkodzona. Zobacz załączony obrazek. Polecam nadawcy oddzielenie bazy, ponieważ jest to możliwe. Dziękuję, polecam! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Dobra, mała pompka. Praca jest tylko wtedy, gdy panel jest na 100% bezpośrednim świetle słonecznym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    To potężna pompa. Będzie pracować bezpośrednio z panelu słonecznego lub użyć baterii (gdy znalazłem baterie do zmieścić) do utrzymania ładowania. Może być z dłuższym ołowiem

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Pompa recyrkulacji. Nie ma ciśnienia, aby podnieść wodę ze studni, ale jej przepływ wody ze zbiornika. Nie wytwarza ciśnienia, ale ma dobry przepływ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Śmieć, kompletna strata pieniędzy. Nie polecam korzystać z tej firmy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Idealnie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Robi to, co powinien, dość mały. Wystarczająco dobre, jak pompa cyrkulacyjna w basenie. Nadal mam baterię 12v jako bufor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Czy możesz mi powiedzieć, jak znaleźć baterie, które są w etui i czy są jakieś w domu dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Wszystko w porządku

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Good product, good service.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.43
    • US$13.85
    • US$26.99
    • US$42.72
    • US$51.96
    • US$21.99
    • US$12.99
    • US$69.29
    • US$25.40
    • US$58.89
    • US$19.40
    • US$42.64
    • US$25.40
    • US$21.99
    • US$138.59
    • US$35.79
    • US$55.99
    • US$11.54