Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1446)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(1446)
    • 5 Gwiazda(1319)
    • 4 Gwiazda(99)
    • 3 Gwiazda(17)
    • 2 Gwiazda(9)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/09/2018

    On offer, a good price/performance ratio. When the radiator radiates downwards, I measured the highest temperature rise (at the hottest point - suspension) = 30 K. (AC 220V) The components and connections are all cast in. Different information about the dealer and the manufacturer on the packaging Bangood: 110-120 lm / Led (115 lm x 70 led = 8050 lm) packaging imprint : 80lm / W (80 lm x 50W = 4000 lm) I would only recommend its use outdoors to a limited extent, as the bare aluminium tends to become blunt after removing the blue protective foil.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2019

    great product! i was unsure whether or not to believe that is was waterproof or not. it didn't look like other waterproof products. it shines super bright. awesome for street lights. i had it installed facing the front entrance of my house. my electric bills didn't go up, it really is an energy saver light. nice and bright, yet doesn't increase my bills. I recommend this product for outdoor lighting.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    Natychmiast uświadomiłem sobie, że aluminium reflektor nie wystarczy, szybko osiąga 80 stopni Celsjusza, diody LED szybko się spalą. Zmodyfikowałem lampę za pomocą dużego zlewu, teraz temperatura nie przekracza 50 ° Zmierzyłem moc wchłoniętą i są tylko 40W a nie 50W jak na miejsce, jasność jest nadal dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2018

    It is very simple flood lamp.I do used it inside. I am not shure about using it outside, as protection on LED plate is just some plastic layer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2018

    i have purchased 6 of these led lights for when i respray my car , the lights are very bright easy mountable roll on 2019 for the respray . would'nt use them outside as the fly lead isnt very long only gripe i suppose

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Lampa została dostarczona natychmiast. Jakość produkcji i jej parametry odpowiadają mi całkowicie. Błyszczy całkiem jasno. Położę go w garażu. Wielkie dzięki, Bengood. Zakup jest zalecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    Very bright light. Highly recommended.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2019

    Упаковка хорошая, доставка быстрая, курьер принес посылку на дом. Реальная потребляемая мощность примерно 40W. Отражатель, выполняющий одновременно функцию радиатора, очень тонкий и с охлаждением не справляется. Через минуту работы светодиоды нагрелись до 60 градусов. Далее ждать не стал, чтобы не повредить их. Подключил последовательно пленочный конденсатор 400 V 335J (3,3 мкФ). Напряжение упало с 220V до 185V. Нагрев при длительной работе при комнатной температуре уменьшился до 40 градусов. Яркость, конечно, тоже уменьшилась, примерно на 20%, люксометром не измерял, но светит всё еще достаточно ярко. Думаю, имеет смысл пожертвовать яркостью ради продления срока службы.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Mocne migotanie. Spożywa 27vt. Deska LED nie jest szczelna na reflektorze, nie ma termoplastyki. Przymocowane do reflektora za pomocą zakrzywionych nitów. Jakość za dokładnie jego cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$4.99
    • US$18.03
    • US$50.24
    • US$28.22
    • US$20.12
    • US$47.30
    • US$14.90
    • US$45.27
    • US$50.17
    • US$60.37
    • US$16.16
    • US$12.41
    • US$28.86
    • US$15.00
    • US$32.33
    • US$44.06
    • US$43.88
    • US$57.74