Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    wow!!! I did not expected this high quality pc board. Received in good order and fast time. I will order again from this supplier if I need another one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Ten mały gnojek mnie zadziwił, wart swojej ceny. Wystarczy przestrzegać specyfikacji producenta i wymagań dla chipu TDA7492, a będziesz zadowolony. Znalazłem to, że 6 ohm ładowanie jest najlepsze, jeśli chcesz 50w na kanał 25v. 8 ohm przy 25v da ci 40 tys. na kanał nawet jeśli sprzedawca zaleca 8 ohms...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    I would like to ask if there is a posibility to make any adjustments on the product(printed circuit) so that the volume be increased. If so please be thoughrougly descriptive on how to increase the volume. Other than that delivery was fast and we are pleased with the product.Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Doskonały zakup, doskonała jasność. Miał go przez ostatnie 5 lat. Kupiłem jeszcze dwa dla syna. Brzmi lepiej niż wzmacniacze bluetooth o mocy 2×100 wat. Powinien być wyposażony w pasującą poliwęglanową przezroczyste obudowę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    To jest naprawdę dobry mały bord, przyjąłem najnowszy model z autosilne i odwrotna ochrona polarności, zdecydowanie dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Wcześniej doskonały jako wzmacniacz z systemem Google audio chromcast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Przybył w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Awsome module, small but powerfull

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Szybki czas wysyłki, dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 640
    • Ft3 316
    • Ft2 984
    • Ft6 635
    • Ft6 635
    • Ft1 656
    • Ft5 640
    • Ft9 676
    • Ft1 324
    • Ft2 679