Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    Otrzymałem DSP SDR, cały nietknięty. Trwało to dość długo, głównie z powodu opóźnień lokalnych organów celnych. Szybko sprawdzone - wszystko działa, blokowanie hałasu - po prostu świetnie. Boczne sterowanie jest bardzo niedokładne - trudno jest dostroić częstotliwość i trzeba wybrać mniejszy krok - ponieważ jeden obrót może ominąć kilka kroków. Wszystko inne jest bardzo dobre. Super mały odbiornik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Działaj dobrze z FW1.10A....odblokuj do 2000Mhz, szkoda, że koder tuningowy ma efekt odbicia piłki...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    To prawdziwy odbiornik z rosyjskim oprogramowaniem! Oprogramowanie w wersji 1.0C to poprawa w stosunku do bardziej standardowego oprogramowania! Niska ingerencja ze strony elektronicznej jest również pozytywnym punktem. Jednym z negatywnych punktów jest niska czułość ekranu dotykowego i pewne niewłaściwe wyrównywanie pozycji ekranu dotykowego. Ogólnie: dobry odbiornik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Parcel przybył 15 dni po zamówieniu, zawierał odbiornik, kabel USB i adapter antenowy. Brak anteny teleskopowej, brak instrukcji obsługi w pudełku. Odbiornik jest dobrze zbudowany, w doskonałej formie i działa prawidłowo i moim zdaniem jest wart zapłaconej ceny. Jestem zadowolony z zakupu i polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Pierwszą rzeczą jaką sprawdziłem było to, że odbiornik otrzyma 2GHz. Tak, więc oprogramowanie jest aktywowane, wszystko w porządku. Jestem zaskoczony, jak dobrze działa redukcja hałasu na SSB i AM. W szerokopasmowym FM sygnały stereo były stereo. Wszystko jest takie, jak powinien być odbiornik! Bardzo pod wrażeniem, że Bangood dostarczył (do Kalifornii) bardzo szybko i z minimalną formą śledzenia. To ty Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Gdy radio pojawiło się na magazynie (kilka dni wcześniej) i opuściło magazyn, dotarło do mnie w tydzień. Nie było pakowania w małym pudełku, ale kabel radiowy/usb/wtyczka antenowa nie zostały uszkodzone. Nie ma żadnej anteny teleskopowej. Wewnętrzna bateria jest już zamontowana. Zaczęło się z prawie pełnym ładunkiem. Ta wersja radia ma bardzo solidną metalową obudowę i oczekuję, że to zapewnia dobre osłony. Kontrole wydają się być solidne, jak również, chociaż jak inne nie są ściśle zgodne z więźniami. Radio ma dużą czułość i wydaje się, że posiada wszystkie funkcje menu 1.10a i obejmuje 50Hz do 200MHz. Ekran dotykowy zwykle potrzebuje długich naciśnięć, aby odpowiedzieć i jest trochę brzęczenia podczas korzystania z niego, ale to nie jest problem, podczas gdy w menu recepcja może być bezużyteczna aż do wyjścia. Otrzymałem już wiele stacji FM, MW i SW na losowej antenie kablowej o odpowiedniej porze dnia. Jest to interesujące bawić się ustawieniami, w tym zyskiem i filtrami. Myślę, że to radio będzie lepsze w kraju z dala od lokalnych stacji MW, więc może będę musiał je przefiltrować, zanim użyję go dalej. Ogólnie jest to ciekawe radio dla pieniędzy. Jego zabawne w użyciu i niesamowite jak na swój rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    A very capable SDR receiver when connected to an external matching antenna. The supplied whip has poor matching on the HF bands so buyers beware. The registered version (up to 2GHZ) is the model to buy and in use, it compares very well to dedicated SDR receivers costing several times the value of this model. Time and patience is needed to get the best from its extensive capabilities. It's a project in progress so well worth doing some background research on firmware updates and modifications which further enhance this interesting and fun receiver.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Ta jednostka jest nawet bardziej imponująca niż jej specyfikacje. Jest zbudowany z solidnej, aluminiowej obudowy, która jest solidna w dłoni. Wewnętrzny głośnik radzi sobie lepiej, niż można się spodziewać z tak małej jednostki. Wyświetlacz jest jasny i łatwy do odczytania, chociaż funkcje dotykowe są trochę trudne dla większych palców, odpowiedni proces rozwiąże ten problem. W sumie jestem zachwycony tym zakupem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Najlepszy odbiornik jaki kupiłem! Testowałem ten SDR na moim „starym" AOR AR3000A na różnych częstotliwościach i pokazał o wiele lepsze wyniki. Wszystkie funkcje oryginalnego rosyjskiego oprogramowania (wersja c). Może być uaktualniony do aktualnej wersji f bez kosztów.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Wahałem się, kiedy zamówiłem ten produkt jestem amatorem radia i szukałem czegoś wygodnego i małego do zabrania ze mną na wycieczki, ale muszę przyznać, że jest to mój ulubiony mały odbiornik i wszystko w nim jest wybitne absolutnie kocham to ma doskonałe funkcje audio i jest Bardzo wytrzymały i dobrze wykonany! Jedyną radą i ostrzeżeniem dla każdego, kto chce to kupić jest upewnienie się, że kupujesz jakiś rodzaj aktywnej anteny, jak MLA 30 plus lub niektóre z 30 DB, które są tam dla radia SDR, ponieważ ta jednostka nie otrzyma nic poza może NIE Pogoda ze standardową anteną teleskopową potrzebuje albo większej anteny albo aktywnej anteny, inaczej jest zaskakująca! Szczerze polecam i na pewno kupię ponownie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 104
    • Ft29 311
    • Ft33 855
    • Ft25 952
    • Ft30 533
    • Ft100 460
    • Ft27 152
    • Ft42 671
    • Ft37 733
    • Ft15 866
    • Ft61 069
    • Ft3 875
    • Ft39 498
    • Ft31 034
    • Ft72 061
    • Ft39 693
    • Ft39 693
    • Ft11 601