Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    50 Hz Solar Pure Sine Power Inwerter Dwucyfrowy wyświetlacz... (12 V 5000 W) (Numer porządkowy: 102271648) produkt został zamówiony i opłacony. Dzisiejsza dostawa nie jest tego produktu, ale złego produktu (tańszy i niższy model mocy: 24 V 4000 W) Zauważyłem, że nadchodzi. Ponieważ ten produkt jest niedostateczny, aby nie zaspokajać moich potrzeb, chcę, aby odpowiedni produkt został wysłany na moją stronę.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Top I przyjechać dobrze i z dobrą teksturą nadal n przetestowane nudne q i kupiłem od 50hz i tutaj jest to 60hz częstotliwość przyjechać najbardziej ok przed połączonym

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Szczegóły na moim kanale YouTube Mehmet Offical

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Otrzymałem mocz w dniu, w którym mi powiedziano. Nie miałem jeszcze okazji go wypróbować, ale jestem pewien, że zadziała bezproblemowo, bazując na produktach, które już widziałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Przetwornica naprawdę ma tyle mocy, ile mówi, że może obsługiwać wszystko, co bardzo potężne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Szczegóły na moim kanale YouTube Mehmet Offical

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Dzień dobry, pani doktor Mam inwerter w porządku, ale!!! Z małym problemakiem! 1 - Włączanie wyświetlacza wymaga czasu, aby ustabilizować. 2 - Dwa gniazda inwerterowe nie działają! Myślę, że jest przypalona To są problemy, które zidentyfikowałem. Chcę wiedzieć, jak ty i ja rozwiążemy tę sytuację! Najwyrazniej tak, ok Dziękuję! Roberto c g silva

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Produkt dotarł w sposób wysokiej jakości z wysokiej jakości opakowaniem dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Świetny produkt zgodnie z opisem. Szybka dostawa. Produkt przetestowany i działa idealnie. Gorąco polecam. A+++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dotarły bezpieczne nieco ponad miesiąc oczekiwania nie jest źle.Nadzieja po covid spowalnia wysyłki może być szybciej do Australii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.99
    • US$125.99
    • US$129.99
    • US$196.34
    • US$160.53
    • US$46.19
    • US$127.04
    • US$80.49
    • US$69.29
    • US$65.54
    • US$69.29
    • US$196.34
    • US$18.39
    • US$110.87
    • US$94.70
    • US$98.16
    • US$64.99
    • US$15.00