Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(143)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(143)
    • 5 Star(124)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Czas pracy baterii wynosi około 15-20 dni, w zależności od tego, czy aplikacje zdrowotne (tno i monitor snu) są używane, czy nie. Ekran wydaje się dość odporny na zarysowania i jest widoczny w ograniczonym zakresie w bezpośrednim świetle słonecznym. Może być schowany pod wodą na krótko, ale nie byłem w grze, by sprawdzić ocenę IP68... Poleć sprzedającego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Ogólnie szczęśliwy! Posiadał również dwie proste zabezpieczenia ekranu. Jedyne co mi się nie podobało to czytanie pogodowe, ma to w ogóle i nie podaje temperatury w czasie i tak dalej i nie łączy się z aplikacją do odczytu, jak nie znalazłem jej w aplikacji! (zdjęcie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    For the price is good with good built quality materials. In the software are is lacking but you cannot expect much for the 30€ price range. Overall a decent watch but nothing extravagant

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Produkt dotarł stosunkowo szybko. Zegarek wygląda całkiem nieźle. Ekran zaskakuje jasnością i światłem. Bransoletki, choć są gumowe, są dobre i mocne. Nie testowałem go jeszcze z treningiem, ale okazało się, że jest bardzo dokładny w krokach. Aplikacja tbm jest już w języku portugalskim, co czyni go bardzo łatwym. Polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    W tych pieniądzach, z tą jakością konstrukcji, ekranu i funkcjonalności, nie znajdziesz więcej. Tryby potrzebują pracy w trybie kalorycznym, tak jak możliwość korzystania z innych funkcji, gdy jesteś w trybie trybowym.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Bardzo ładny zegarek. Piękna i nowoczesna. To tylko watxhfaces. Ale myślę, że chodzi o aplikację

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    la entrega fue muy rápida y el producto es igual a como lo presentan en las fotos,en cuanto a sus especificaciones: me he dado cuenta que es muy preciso en contar los pasos,la batería me dura aprox. 15 días y sus materiales de fabricación se sienten muy buena calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Doskonałe opakowanie, dostawa na czas. produkt zgodny z jakością. Brak kontroli ciśnienia krwi, nie jest kompatybilny z Google Fit, nie ma pamięci wewnętrznej do muzyki. Bardzo ładny i przejrzysty wyświetlacz, reagujące oprogramowanie, nie doskonałe wibracje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    όμορφο και ωραία οθόνη

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Bardzo zadowolony z zegarka! Wygląda bardzo ładnie z dużą ilością twarzy zegarka i możliwości i długi czas pracy na baterii! Jakość dla pieniędzy! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,213
    • Ft10,874
    • Ft11,496
    • Ft8,441
    • Ft10,253
    • Ft10,874
    • Ft16,074
    • Ft4,969
    • Ft33,061
    • Ft8,432
    • Ft19,182
    • Ft11,720
    • Ft4,659
    • Ft15,493
    • Ft15,039
    • Ft11,807
    • Ft11,185
    • Ft6,213