Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(537)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(537)
    • 5 Star(500)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2020

    Przyjazd pocztą do Colissimo. Smutne, że opakowanie nie może być bardziej ochronne. Kontrola 2 barów, oba są uszkodzone i nie nadają się do użytku. Szkoda, pierwsza dostawa była odpowiednio spakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    W porządku polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Szybka dostawa, ale uszkodzenie transportu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Inteligentny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2020

    Kupiłem te, gdzie powinny być „ciepłe białe", mam odpowiedni typ, ale wcale nie są ciepłe. Wiem, wyglądają trochę ciepło, kiedy patrzysz prosto na nie, ale nie dają ciepłego światła w pokoju. Jest bardzo zimno i nie do mocnego światła, więc nie są nawet zbyt skuteczne. Moje lampy fluorescencyjne wyglądają naturalnie i ciepło w porównaniu z tym czymś, i lepiej świecą rom na wat. Jeśli i tak potrzebujesz obudowy (tak jak ja), to w porządku, ale nie oczekuj, że paski będą żadnej jakości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2019

    Excelente produto, melhor que eu esperava...canaleta em alumínio, plastico branco na capa, fita de led colada numa pequena chapa metálica. Testei com uma bateria de 9v e funcionou muito bem e com boa iluminação. Pode ser utilizado em armários, prateleiras onde mais for necessário. Chegaram embrulhas em plástico bolha, sem nenhum defeito. Recomendo este produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2018

    Delivering is fine. I tested them immediately and they work fine. Some testresults: 12V, 470mA=5,6W; 12,1V, 490mA=5,9V. Works ok till 9V. At 9V,90mA=0,8W. I choose warm white and the color is fine. It gets handwarm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2018

    Barra led di 50 cm con schermo trasparente e luce bianca. l'ho utilizzato per illuminare parte del mio tavolo da laboratorio, ottimo il sistema di fissaggio, perfetto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2019

    Nedostatečně zabaleno, dorazilo nekompletní a poškozené... 😕😕😕

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2019

    Заказал 3 штуки, все 3 пришли деформированными. Упаковка - пупырчатая пленка, не спасает от повреждений - такие нежные изделия нужно упаковывать в картонную коробку. Очень тонкий алюминиевый профиль, много вмятин, корпуса искривлены, Светят нормально, но корпуса придется менять. = = = I ordered 3 pieces, all 3 came deformed. Packaging - pimply film, does not save from damage - such delicate products need to be packed in a cardboard box. Very thin aluminum profile, many dents, the body is curved, the light is normal, but the body will have to be changed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 541
    • Ft3 142
    • Ft2 443
    • Ft3 130
    • Ft1 629
    • Ft16 082
    • Ft9 391
    • Ft9 088
    • Ft4 892
    • Ft2 095
    • Ft3 494
    • Ft3 142
    • Ft2 794
    • Ft2 098
    • Ft6 639
    • Ft3 142
    • Ft3 142
    • Ft5 592