Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(355)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(355)
    • 5 Star(326)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    1. Źle DOSTAWA, ponieważ nie ma wtyczki UE 2. Liczba śrub i nakrętek nie pasują do siebie 3. Brak instrukcji montażu w języku angielskim lub niemieckim 4. Brak instrukcji obsługi w języku angielskim lub niemieckim 5. Brak oprogramowania na CD lub podanie linku do pobierania 6. Zobacz zdjęcie z braku kabla Prawdopodobnie zlecię firmie, by zbudowała to urządzenie prawidłowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Łatwy w instalacji, łatwy w użyciu oprogramowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Dostarczono go do Turcji bezproblemowo w ciągu około 3 tygodni, kupiłem go z jego systemu podatkowego, dostarczonego w krajowej firmie przewozowej i nie zapłaciłem żadnych dodatkowych kosztów. Nie miałem jeszcze okazji jej użyć, ale nie widziałem żadnych problemów z jego pracą, i nie mogę wyrazić opinii o jego mocy. Kable są trochę krótkie i może być konieczne utrzymanie kabli w ryzach. Największą różnicą od Eleksmakera jest to, że płyty aluminium są wyżłobione, a nie V. Co za różnica, takie systemy zapewniają również stabilniejszy ruch z kołem, który pasuje do rowka V i V. W rowku T spójność koła i kanału jest stosunkowo zła w porównaniu z innym układem, co może destabilizować ruch liniowy. I trzeba pamiętać, że rowek T nie jest zbyt dużym problemem, ponieważ nie jest narażony na duże obciążenia, jak grawery laserowe, ryty cnc. Chciałem zaznaczyć, że nie widziałem żadnej wzmianki o tym w innych komentarzach.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2019

    Very good instrument!!! Need a small knowledge but it can work days continous !! Ottimo acquisto meglio di quantomi aspettassi per la spesa sostenuta ,ottimo strumento per persinalizzare tutto cio' che ci passa per la mente , richiede un attimo di apprendimento del software utilizzato ( benbox) nel mio caso e diventa uno strumento utilissimo .Adesivi, quadri , gadget di ogni tipo. No metallo!!!!! Il resto si ci sarebbe da scriverne una storia. Non esitate è un ottimo acquisto !! Smanettoni tutto ok !

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2019

    Real good "Bang for the Buck" ratio! I've improved following points so far: - put GRBL 1.1f on the Arduino (Better and smoother movement now): Settings are on photo - used open source software www.lasergrbl.com for design and control, also every G-Code sender can control the laser with GRBL installed. - tapped M5 treads in the beams to stabilize the frame better - put washers all around, because plexiglass tends to crack, if you are not careful Further improvements: - connect the Laser with TTL to be able to control the laserpower by PWM control - try to get a proper cable management ------- IMPROVE THE LASER SECURITY!!!! -------- because the Laser is really powerful -> PAY ATTENTION to NOT STARE IN THE BEAM!!! Your eyes can be really fast harmed forever!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2019

    ottimo prodotto a livello qualità prezzo perfetto. c è voluto un po' per capire la parte software .ma dopo mi sono preso delle belle soddisfazioni lavorando con questa macchina

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2019

    ürün çabuk geldi. yanında kurulum açıklaması olsa daha iyi olurdu. çok uğraştırdı. kalite olarak idare eder. ben ayarlarını yapamadım çok yavaş yapıyor. hızlı ve sorunsuz geldi. Teşekkürler

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2019

    Witam sprzęt dotarł po 2 tygodniach , jakość ok , polecam bardzo dobry sprzęt za tą sume , oprogramowanie pobierałem ze strony http://oss.eleksmaker.com/software/EleksCAM%20v3.1.zip zdjęcia z pierwszych testów

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2019

    A csomag gyorsan a megadott idő előtt megérkezett. Kiváló csomagolásban érkezett, sérülés mentesen. Az összeszerelés kicsit nehézkes, még a pdf alapján is, mert a csavarok méretét nem közli, hogy melyik méret hova való. Szépen graviroz az eszköz, de a vártnál kicsit lasabb.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Z montażem problemów na był (instrukcja została pobrana na linku w pytaniach i odpowiedziach). Interfejs programu jest czysty. Zaczęło się od razu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft116 362
    • Ft31 447
    • Ft69 187
    • Ft97 492
    • Ft97 492
    • Ft59 752
    • Ft78 622
    • Ft56 607
    • Ft53 462
    • Ft31 447