Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(486)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(486)
    • 5 Star(466)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/11/2020

    Przesyłka bardzo wolno z UK zajęła więcej niż z Chin to było 5-7 dni dostawy trwało prawie 20 dni (UE do UE) ach tak UK nie jest już UE..., ale produkt jest bardzo dobry! Bardzo łatwy w montażu, dobrze zapakowany. Zebranie zajęło mi 5 minut, i w sekundę połączyło się z moim telefonem. Walizka jest ładna, z czarny góra i dół, na górze są stemplowane w srebrze wszystkie szczegóły i nadaje bardzo profesjonalny wygląd. Buduję głośnik bluetooth dla mojego kampera i fakt, że przyjmuje 12V DC bez potrzeby adaptera jest po prostu idealny. Ładny element, który idealnie zmieści się w moim kamperze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Piękna zabawka, która pozwoliła mi ponownie użyć starszych głośników. W odległości 5 m i przez jedną ścianę, połączenie czasami wypadło. Na krótszych dystansach z bezpośrednim widocznością działa bez awarii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Brzmi nie tak dobrze, jak moja wieża Hi-Fi Pioneer, oczywiście, ale po długim okresie wysłuchania, trochę przeszkadza ucho. W każdym razie działa dobrze z ładowarką 19V. Łatwo połączyć się z Bluetooth. Bloetooth ma pierwszeństwo w porównaniu do 3,5 Jacka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Świetny wzmacniacz. Towary dotarły w kartonowych opakowaniach, nie ma problemu. Zakup jest zalecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Świetny mały wzmacniacz. Łatwy w montażu i wygląda świetnie. Działa zgodnie z oczekiwaniami. Testowane tylko z małych głośników i to bardzo szybko je obezwładnia. Świetna jakość. Bluetooth działa dobrze. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Używam z 12vare i wszystko ok. Zaleca się jednak 24v. Bluetooth działa w porządku, ale metalowa płyta w jakiś sposób częściowo blokuje sygnał. Kiedy go usuniesz, możesz umieścić źródło sygnału dalej. W każdym razie, do ceny, jest 5 gwiazdkowy produkt. Montaż jest minimalny i są o tym filmiki na youtubie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Niesamowite : dobrze działa ze starym zasilaczem laptopa (20V / 4.5A). W każdym razie moduł ten jest bardzo elastyczny i może pracować z różnymi napięciami. Bluetooth jest łatwy do złapania, wejście linii działa dobrze, a jakość dźwięku wydaje się właściwa. Jest w stanie przenieść moją szafkę głośników Celestion (4 ohms) o wymiarach 40W z takim napięciem obciążenia. Wysoka wydajność głośników jest doceniana. Polecam zajrzeć do arkusza danych TPA3116, aby rozróżnić możliwości. Nadal muszę to przetestować, bo mam wątpliwości co do małego zlewu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Doskonały produkt, szybka dostawa. Podłączyłem konwerter 24V 1,5A i gra bardzo dobrze. Bluetooth działa idealnie, mój telefon podłączony w sekundę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Produkt został w doskonałym stanie i dobrze zapakowany.I spróbuje go naprawić w warunkach pracy i zobaczymy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Niesamowite, jak ten mały wzmacniacz potrafi machać moimi dużymi głośnikami. Tak średnio wydajny (91dB/1m/2.8V) głośniki ok, ale konkuruje z 30 kg ampułką Dussun Vi6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 109
    • Ft5 077
    • Ft5 416
    • Ft10 496
    • Ft22 011
    • Ft8 464
    • Ft10 157
    • Ft4 738
    • Ft8 125
    • Ft6 432
    • Ft8 002
    • Ft6 771
    • Ft4 061
    • Ft6 771
    • Ft1 660
    • Ft3 384
    • Ft7 694
    • Ft16 592