Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(491)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(491)
    • 5 Star(471)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/11/2020

    Przesyłka bardzo wolno z UK zajęła więcej niż z Chin to było 5-7 dni dostawy trwało prawie 20 dni (UE do UE) ach tak UK nie jest już UE..., ale produkt jest bardzo dobry! Bardzo łatwy w montażu, dobrze zapakowany. Zebranie zajęło mi 5 minut, i w sekundę połączyło się z moim telefonem. Walizka jest ładna, z czarny góra i dół, na górze są stemplowane w srebrze wszystkie szczegóły i nadaje bardzo profesjonalny wygląd. Buduję głośnik bluetooth dla mojego kampera i fakt, że przyjmuje 12V DC bez potrzeby adaptera jest po prostu idealny. Ładny element, który idealnie zmieści się w moim kamperze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Piękna zabawka, która pozwoliła mi ponownie użyć starszych głośników. W odległości 5 m i przez jedną ścianę, połączenie czasami wypadło. Na krótszych dystansach z bezpośrednim widocznością działa bez awarii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Brzmi nie tak dobrze, jak moja wieża Hi-Fi Pioneer, oczywiście, ale po długim okresie wysłuchania, trochę przeszkadza ucho. W każdym razie działa dobrze z ładowarką 19V. Łatwo połączyć się z Bluetooth. Bloetooth ma pierwszeństwo w porównaniu do 3,5 Jacka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Bardzo ładny produkt, a surowce są doskonałe Był podłączony przez 2 małe słuchawki 8-ohm, a jakość dźwięku jest doskonała A piękno tego polega na dostępności Bluetooth, co ułatwia podłączenie urządzeń. Polecam, żebyś go kupił

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Używam z 12vare i wszystko ok. Zaleca się jednak 24v. Bluetooth działa w porządku, ale metalowa płyta w jakiś sposób częściowo blokuje sygnał. Kiedy go usuniesz, możesz umieścić źródło sygnału dalej. W każdym razie, do ceny, jest 5 gwiazdkowy produkt. Montaż jest minimalny i są o tym filmiki na youtubie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Doskonały produkt, szybka dostawa. Podłączyłem konwerter 24V 1,5A i gra bardzo dobrze. Bluetooth działa idealnie, mój telefon podłączony w sekundę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Produkt został w doskonałym stanie i dobrze zapakowany.I spróbuje go naprawić w warunkach pracy i zobaczymy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Niesamowite, jak ten mały wzmacniacz potrafi machać moimi dużymi głośnikami. Tak średnio wydajny (91dB/1m/2.8V) głośniki ok, ale konkuruje z 30 kg ampułką Dussun Vi6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Bardzo dobry dźwięk podnosi dwa 10 calowe rogi z 19,5 v do około 12 cali z 24v warto podkreślić, że minimum potrzeba 4 ampery. W każdym napięciu, im więcej napięcia tym więcej mocy, ale także bardziej podgrzewane....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Kompaktowy i mocny wzmacniacz 50 x2 Jestem na randce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 939
    • Ft5 526
    • Ft6 765
    • Ft3 094
    • Ft2 760
    • Ft3 575
    • Ft2 924
    • Ft19 589
    • Ft11 380
    • Ft23 250
    • Ft4 646
    • Ft4 290
    • Ft2 500
    • Ft15 175
    • Ft5 362
    • Ft6 765
    • Ft5 263
    • Ft12 077