Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(502)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(502)
    • 5 Star(464)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Εκανε μολις 11 μερες! Απλη συσκευασια ανθεκτικη. Πολυ ομορφο το θερμος και εχει και φιλτρο. Μοιαζει αντοχης.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Absolutnie idealnie! Bardzo dobre uczucie w dłoni! LCD jest bardzo dokładne i użyteczne. Wysoka, najwyższa jakość i niesamowity design Skórzane uczucie. Napełniłem ją zimną wodą o 18° w nocy, a następnego ranka po 9 godzinach było 20°C! Bardzo polecam i kupiłam kolejny. Kupię więcej! Możesz poprosić mnie o umowę, żeby dostać ją taniej! Telegram: +306949658322

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BenVIP3
    AU
    03/06/2021

    Działa dobrze, utrzymuje napoje gorące przez długi czas lub zimne przez długi czas, temperatura waha się od 00 do 99 stopni Celsjusza, Ciało jest plastikowe i górny wyświetlacz łatwo, dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Zamawiam 2 termosy czarne i naki, to naprawdę ładny termos, ale jeden z nich przyjechał zepsuty Rozmawiałem ze wsparciem Bangooda, pokazałem im zepsuty jeden kolor naki przez wideo i zdjęcia, tak szybko mi zwrócili, że jestem zadowolony z zakupu od Bangood może jeśli złożą kolejną ofertę za ten termos kupię kolejny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Bardzo ładnie! Był trochę poklepany po wieczku, i czasami nie włącza odczytu temperatury od razu, ale utrzymuje napoje w doskonałej temperaturze i wygląda naprawdę dobrze jako materiał. Cztery gwiazdki za znak na wieczku i cios, który co jakiś czas wtyka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Bardzo dobry termos, kupiłem go, ponieważ bardzo podobał mi się projekt, ma dobre uszczelnienie, które zapobiega wyciekom, utrzymuje napoje ciepłe przez dłuższy czas, a cyfrowy wskaźnik temperatury działa dobrze, chociaż potrzeba czasu, aby przedstawić właściwą temperaturę napoju, Jestem zadowolony z zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Paczka dotarła do Barnaul (terytorium Ałtaju) w 28 dni, SDEC do drzwi. Pasuje do opisu. Pierwszy staw jest trochę rozmazany pod kątem temperatury. Drugi staw trochę przygnieciony róg korka (już wytarty), jako zero ochrony działki, nawet pępek owinięty, termos leży w pudełku тонюсенькой.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Wysokiej jakości produkt. Ale martwię się o wyświetlacz led i co się stanie, gdy bateria będzie pusta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Produkt dotarł dobrze kondycjonowany, ale trochę ugniatane opakowanie, jest idealny jako dyskrecja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Zamówione 5 stycznia, dostarczone 28 stycznia w Grecji. Na pewno kupię ponownie u sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11,536
    • Ft11,536
    • Ft6,106
    • Ft6,855
    • Ft10,857
    • Ft5,640
    • Ft4,128
    • Ft5,427
    • Ft5,091
    • Ft7,124
    • Ft3,730
    • Ft6,445
    • Ft6,106
    • Ft6,784
    • Ft9,499
    • Ft6,445
    • Ft7,096
    • Ft8,043