Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(137)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(137)
    • 5 Star(135)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2022

    it was a gift received with another product I bought here. I paid only the shipping fee, so I can say I'm happy with this purchase. materials look good: the bottle is made up of metal covered by a rubber layer. I'm waiting to use it both for cold and hot drinks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Został dostarczony w ciągu 3 dni.Bardzo dobrze zapakowany w wymagającą konstrukcję termosu. Zewnętrzna strona wykonana jest z przyjemnego, miękkiego materiału. W temperaturze będzie przechowywać rozlany napój przez bardzo długi czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Good packing. Fast delivery. Good price. All works good. Recommended to buy 🌟🌟🌟🌟🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Przybył w zaplanowanym terminie, wysyłka dość szybka i dobrze zapakowana, przybyła dobrze, jest 1L

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Wszystko ok polecam gorąco

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Kávéfőző el együtt küldtek. Afelé ajándék.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Dostałem go w prezencie z ekspresem do kawy. Ale jest świetny do utrzymywania ciepłych płynów. Poranna herbata, o 16:00, gorąca... super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Dobra butelka termosu, ma ładny dotyk, gdy go trzymasz, jego powierzchnia ma powłokę matową. Mam nadzieję, że długo to potrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Dobrej jakości termos, praktyczna, super szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$8.07
    • US$15.99
    • US$17.31
    • US$41.45
    • US$24.99
    • US$13.59
    • US$26.44
    • US$32.33
    • US$199.99