Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(123)
    • 5 Star(115)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    Wkręty o masie kilku kilogramów, śrub i nakrętek od 3 do 40 mm, ale niemożliwe do zamontowania 2 kart w miniaturowym aparacie z braku naprawdę miniaturowych śrub mocujących. Tym razem jestem w końcu wyposażony i jest wybór wielkości i średnicy od 1,2 do 2mm. Nie ma już mowy o wyjęciu pistoletu do kleju, aby majstrować przy mocowaniu tych małych kartek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    These screws are perfect. Exactly what I ordered. Well packaged.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bgg
    SK
    13/03/2022

    Jakość wydaje się dobra, większość z nich to części zamienne, potrzebne tylko kilka sztuk. Takie małe są dość trudne do zdobycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    ..były szybko i bez uszkodzeń z powodu dobrego opakowania... To nie pierwszy raz, jaki wziąłem. Cóż, nie mieli już przez to kłopotów. ... Cztery gwiazdki, bo zamówiłem pół czarne, pół srebrne, a wszystkie były czarne... ... Wszystko zgodnie z opisem produktu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Useful kit of small screws!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    ... To są bardzo małe śruby... Ale jeśli spojrzysz na opis produktu... To jest to, że... .. Dobrej jakości materiały i wzornictwo. ... /Szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Produkt grat można prosić o więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Absolutnie najlepszy zestaw na rynku. Nie trzeba szukać gdzie indziej. Ten zestaw śrubek jest dla mnie ratunkiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.11
    • US$167.99
    • US$17.99
    • US$4.82
    • US$27.43
    • US$10.68
    • US$18.47
    • US$71.60
    • US$8.30
    • US$30.39
    • US$7.69
    • US$13.73
    • US$12.95
    • US$29.10
    • US$27.99
    • US$23.99
    • US$20.91
    • US$10.34