Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/05/2017

    Бисер хорошего качества, количество не пересчитывал но вроде много. Размер неоднородный, есть маленький чуть больше в общем разного размера. Качество вроде бы неплохое, брал для рыбалки посмотрим как рыба оценит. Думаю ставрида полюбит.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2017

    Llegó bien pero los canutillos no son todos iguales. Tienen algunos de tamaños diferentes e incluso de distinto color, más oscuros. Por el precio, bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2017

    Entrega super rápida - 25 dias (Brasil); Qualidade razoável; Algumas vieram defeituosas mas no geral está tudo bem; Confiável.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2019

    recibido gracias Manuel romero mpilar ginel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2019

    pensaba que eran más grandes no me gustó no todas tienen la misma medida de 2mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    To, co ja wygrałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Ebla Wykopaliska w Ebla, 60 kilometrów na południe od Aleppo w północnej Syrii, przez misję archeologiczną Uniwersytetu Rzymskiego La Sapienza, przyniosły sensacyjne odkrycia. Wśród nich wyróżnia się odkrycie Królewskich Archiwum, gdzie znaleziono 17 000 pomiędzy całymi tablicami i fragmentami. Tabletki są wykonane z gliny i mają różne wymiary: niektóre są duże, kwadratowe, inne mniejsze, okrągłe. Istnieją teksty administracyjne, gospodarcze, historyczne, prawne i religijne. Są napisane postaciami klinowymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2018

    If I didn't know they were glass, I could easily believe these were actually metallic. 2mm is tiny, and while they are very fiddly to work with, they're well worth the effort. Mostly uniform size, a few over and under, and only a couple of broken beads, which is to be expected.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2018

    качество полностью соответсвует описанию. доставка в Сербию около недель. правда закпз делала перед праздниками перед новым годом. поэтому считаю нормально

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Otrzymane w dobrym porządku. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 025
    • Ft2 645
    • Ft20 908
    • Ft8 702
    • Ft4 684
    • Ft1 029
    • Ft5 651
    • Ft2 645
    • Ft4 540
    • Ft6 054
    • Ft8 217
    • Ft5 674
    • Ft4 540
    • Ft4 540
    • Ft3 012
    • Ft4 520
    • Ft5 674
    • Ft8 846