Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2021

    Działa bardzo dobrze. Spawałem baterię i nie mogłem jej zdjąć. Bardzo mocna spawa. To jest tylko do użytku domowego nie profesjonalny. Nie podobało mi się tylko krótkie kable w miejscu spawania.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Kupiłem to urządzenie spawalnicze ze względu na jego kompaktową konstrukcję. Robi bardzo solidne, bezpieczne wrażenie i może być dobrze obsługiwany za pomocą przycisku stopy. Interpunkcja jest bardzo stabilna z odpowiednim czystym paskiem niklu. Bezstopniowa regulacja prądu jest wystarczająca do przebicia od grubości pasma niklowego 0,1–0,25. Wskaźniki 16mm2 mogą być nieco dłuższe - są bardzo bliskie wielkości z ok. 25 cm. Igły punktowe (elektrody) stanowią wielką zaletę zamiennie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Wszystko wygląda w dobrym stanie, zgodnie z oczekiwaniami. Spróbuje jutro i zobaczy jak to działa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Przesyłka trwała ponad 7 tygodni. Przedmioty były umieszczone w kartonowym pudełku, a główny zestaw i przełącznik były w plastikowej folii bąbelkowej. Nie brakowało żadnych elementów - włączono próbkę paska z niklu i papieru z piasku. Ponadto, przyszedł z adapterem wtyczki dla AU, który jest przydatny. Jest on wyposażony w zdalny (nożny) przełącznik, który nie znajduje się w wymienionych elementach lub w opisie lub filmie. Zasilanie wynosi 8,4V 500mA i służy do ładowania wewnętrznych baterii Li (seria x2).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Najlepsza spawalnia jaką testowałem. Bardzo silna penetracja na niskim poziomie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Przybywam w doskonałym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dobry produkt. Działa dobrze, zgodnie z opisem. Bardzo przydatne, już lutowane niektóre baterie z powodzeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dostawa za 14 dni! Brak podatków celnych <3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Przybył szybko i dobrze wygląda. Jeszcze nie próbowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,712
    • Ft16,349
    • Ft67,255
    • Ft3,730
    • Ft2,712
    • Ft17,305
    • Ft21,044
    • Ft25,194
    • Ft7,327
    • Ft4,069
    • Ft55,994
    • Ft18,323
    • Ft20,020
    • Ft94,087
    • Ft114,366
    • Ft12,461
    • Ft62,784
    • Ft54,297