Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(174)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(174)
    • 5 Star(155)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Orlando
    IT
    10/10/2021

    Wyjątkowy spawarka do montażu baterii litowo-jonowych 18650 lub 21700, w każdym przypadku nadaje się do spawania do grubości arkusza 15. Posiada wygodny pedał, aby dać możliwość, aby ręce wolne i dać impuls w odpowiednim czasie. Spawy, które trzymam bardzo dobrze i nie dać jest bardzo silny, w rzeczywistości trzeba uważać, aby nie podnosić napięcia zbyt dużo, w przeciwnym razie ryzykujesz przebicie baterii. Ponieważ kupiłem ten wskaźnik nie kupuję już pakietu baterii litowo-jonowych, wysyłam je indywidualnie z Holandii i montuję je i oszczędzam Witam wszystkich z Orlando Photo Hunter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Działa bardzo dobrze. Spawałem baterię i nie mogłem jej zdjąć. Bardzo mocna spawa. To jest tylko do użytku domowego nie profesjonalny. Nie podobało mi się tylko krótkie kable w miejscu spawania.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Kupiłem to urządzenie spawalnicze ze względu na jego kompaktową konstrukcję. Robi bardzo solidne, bezpieczne wrażenie i może być dobrze obsługiwany za pomocą przycisku stopy. Interpunkcja jest bardzo stabilna z odpowiednim czystym paskiem niklu. Bezstopniowa regulacja prądu jest wystarczająca do przebicia od grubości pasma niklowego 0,1–0,25. Wskaźniki 16mm2 mogą być nieco dłuższe - są bardzo bliskie wielkości z ok. 25 cm. Igły punktowe (elektrody) stanowią wielką zaletę zamiennie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    VERY FAST DELIVERY. VERY GOOD PACKAGING. GENUINE PRODUCT. അടി പൊളി സാധനം .

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Przesyłka trwała ponad 7 tygodni. Przedmioty były umieszczone w kartonowym pudełku, a główny zestaw i przełącznik były w plastikowej folii bąbelkowej. Nie brakowało żadnych elementów - włączono próbkę paska z niklu i papieru z piasku. Ponadto, przyszedł z adapterem wtyczki dla AU, który jest przydatny. Jest on wyposażony w zdalny (nożny) przełącznik, który nie znajduje się w wymienionych elementach lub w opisie lub filmie. Zasilanie wynosi 8,4V 500mA i służy do ładowania wewnętrznych baterii Li (seria x2).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Wszystko wygląda w dobrym stanie, zgodnie z oczekiwaniami. Spróbuje jutro i zobaczy jak to działa

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Jest problem z mosphetami produktu. Zapisałam to. Nie ma odpowiedzi na to pytanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Przyszło w dobrym stanie. Jeszcze jej nie użyłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Najlepsza spawalnia jaką testowałem. Bardzo silna penetracja na niskim poziomie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Wszystko zgodnie z opisem, przetestowane działa bardzo dobrze, kable trochę 'krótki, ale po prostu zorganizować się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft81 677
    • Ft17 842
    • Ft17 934
    • Ft4 194
    • Ft105 342
    • Ft3 050
    • Ft18 503
    • Ft39 652
    • Ft69 394
    • Ft70 613
    • Ft28 271
    • Ft18 318
    • Ft15 991
    • Ft52 871
    • Ft52 871
    • Ft3 814
    • Ft16 189
    • Ft76 714