Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(4)
    • 5 Star(3)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-06 13:39:30

    Exactly what I needed! My Xiaomi M365 PRO light focuses a little further (around 2 to 3 meters). The light on this item can be focused from the front wheel of my e-scooter to the spot that was focused by my e-scooter light. Now i can avoid any sharp objects that can prick my tires during the night. 😊

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-09 14:36:11

    وصل كان غطا البطارية مكسور ربما يكون من الشحن يعمل

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-05 11:30:54

    very nice and bright light

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-11 23:43:40

    Super Teil. Super hell. Gute Qualität. Vielseitig verwendbar. Empfehlenswert.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-26 12:32:43

    This is a very bright bikelight with 18600 type battery, easy mount on handlebar with the heavy rubberband and seems well build and great value for a few bucks.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-09 09:25:39

    Très bon éclairage pour rouler avec un vélo électrique dans des rues non éclairées. Je fais 5 km pour aller au travail tous les jours. Très bon produit

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-18 10:07:48

    value for price is totally ok, 50000 lumen is not correct, but for that price estimated 500 lumen are also great.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-14 23:53:01

    The lamp is great, the clamp is an oversized rubber band- simple and effective but don't lose it!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-13 06:59:45

    excellent torch very bright works well on the bike and as a head torch

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-28 17:22:44

    Tops Product.

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>