Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2019

    Muy contento con el producto tal y como lo publican en la pagina

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Podoba mi się cena kontra ilość. Jest idealna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2014

    The item arrived in Italy (Milan) in 22 business days. The price is very very competitive for the quality! The stickers are in different colours, shapes and size. I recommend it to all nail art lovers!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2016

    La consegna è stata velocissima! 2 settimane! Molto soddisfatta stencil molto belli l'unico difetto è che purtroppo i vari foglietti si attaccano tra di loro rovinando alcuni stencil metterei qualcosa in mezzo ai foglietti di stencil in modo che rimangano tutti intatti senza rovinarsi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2019

    Receved the package in good order and it looks good my wife is happy then i am happy Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2014

    as the described,and so nice price,i like them so much.so i will recommend them to my friends.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2016

    En general la unica contra es que son un poco pequeños. Igual son muy recomendables, estoy muy conforme con la compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2015

    Es hat wahnsinnig viele Sticker. Das reicht meinen Mädels bestimmt ein Jahr. :-) Den Preis absolut wert.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2015

    Es hat wahnsinnig viele Sticker. Das reicht meinen Mädels bestimmt ein Jahr. :-) Den Preis absolut wert.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 716
    • Ft3 024
    • Ft4 541
    • Ft10 835
    • Ft5 592
    • Ft5 489
    • Ft3 024
    • Ft2 443
    • Ft4 693
    • Ft5 592
    • Ft10 835
    • Ft5 592
    • Ft2 794
    • Ft4 541
    • Ft3 842
    • Ft3 842
    • Ft3 842
    • Ft2 328