Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(231)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(231)
    • 5 Star(218)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2021

    Jest tani i taki lekki. Jest wiele opcji w zegarku i myślę, że to dobry pomysł, aby mieć ten zegarek. Kontrola Bluetooth i zdjęcie przez zegarek przez telefon komórkowy. Kontrolować odtwarzanie muzyki, zmierzyć ciśnienie krwi. To takie miłe. Ö jeśli używasz normalnego tylko% 2 przez 2 dni. Jest za długi. Akumulator jest zadowolony z jakości. Bangood wysyła szybko i od drzwi do drzwi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Chciałbym zwrócić uwagę na dwie rzeczy. Jedna jest taka, że pasek jest za cienki, a druga, że nie jest zbyt drogi, czy też POMIARY.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    fiyatına göre gayet güzel, tavsiye ederim ama unutmayın bu bir fiyat performans saati çok fazla bir şey beklemeyin. tansiyon,kan basıncı,kandaki oksijen miktarı ölçmesi bu fiyata gayet güzel . kargoda felan sıkıntı olmadı, sağlam bir şekilde geldi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    bardzo szybka dostawa z Chin zegarek zamówiłem 13 marca przyszedł do mnie dzisiaj 22 marca. Zegarek wygląda naprawdę solidnie i naprawdę fajnie działa. Jeśli chodzi o funkcje ma ich naprawdę sporo. Na zegarku fabrycznie było założone szkło ochronne a do pudełko zostało dodane jeszcze jedno zapasowe. Jestem naprawdę zadowolony . Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Dobry, mądry zegarek. Cudowny projekt, jak opisano. Używałem zegarka przez 4 dni, dużo na nim grałem i procent baterii wynosi teraz 61%. To prawda, że zegarek może trwać 14 dni codziennego użytkowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Duży ekran z doskonałą rozdzielczością. Szybkie czujniki. Różne funkcje monitorowania zdrowia i aktywności fizycznej. Niezwykle lekki i wygodny do noszenia. Zaskakująca autonomia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    El producto tardo exactamente 15 días desde que pague y 14 desde que se realizó la pago todo muy bien no llego con ninguna abolladura, recomiendo el reloj y es perfecto para hacer ejercicio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo ładny zegarek. Polecam..

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    die Uhr macht ein sehr hochwertigen Eindruck, Verarbeit ist sehr gut, das Display hat eine schöne Schärfe für die Auflösung, hat mich beeindruckt! die Lieferung fand ich ich nicht gut es war eine 5 Tage Lieferzeit aus cz angeben aus der wurden 14 Tage .... man kann nicht immer alles auf covid schieben.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Podoba mi się styl zegarka. Na początku przegapiłem metę, bo przywykłem do noszenia metalowego zegarka. Po kilku godzinach urosłem. Używałem i naprawdę podoba mi się cały interfejs. I możesz dostosować facewatch. Używam jednego z tłem Naruto, między innymi kkkkkk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,906
    • Ft8,048
    • Ft10,216
    • Ft3,403
    • Ft4,642
    • Ft15,480
    • Ft3,093
    • Ft8,534
    • Ft8,667
    • Ft2,165