Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(259)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(259)
    • 5 Star(242)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2021

    Jest tani i taki lekki. Jest wiele opcji w zegarku i myślę, że to dobry pomysł, aby mieć ten zegarek. Kontrola Bluetooth i zdjęcie przez zegarek przez telefon komórkowy. Kontrolować odtwarzanie muzyki, zmierzyć ciśnienie krwi. To takie miłe. Ö jeśli używasz normalnego tylko% 2 przez 2 dni. Jest za długi. Akumulator jest zadowolony z jakości. Bangood wysyła szybko i od drzwi do drzwi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    bardzo szybka dostawa z Chin zegarek zamówiłem 13 marca przyszedł do mnie dzisiaj 22 marca. Zegarek wygląda naprawdę solidnie i naprawdę fajnie działa. Jeśli chodzi o funkcje ma ich naprawdę sporo. Na zegarku fabrycznie było założone szkło ochronne a do pudełko zostało dodane jeszcze jedno zapasowe. Jestem naprawdę zadowolony . Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Chciałbym zwrócić uwagę na dwie rzeczy. Jedna jest taka, że pasek jest za cienki, a druga, że nie jest zbyt drogi, czy też POMIARY.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    fiyatına göre gayet güzel, tavsiye ederim ama unutmayın bu bir fiyat performans saati çok fazla bir şey beklemeyin. tansiyon,kan basıncı,kandaki oksijen miktarı ölçmesi bu fiyata gayet güzel . kargoda felan sıkıntı olmadı, sağlam bir şekilde geldi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Wpadło do mnie w posiadanie 18 dni później... To przeciętna rola za pieniądze, które zawsze dajesz... Trzymam go w ręce. Zniżka, że zrobił około 22 euro i tak wszystko dobrze... dostajesz powiadomienia w greckich normach. Umieść tło własnego zdjęcia lub wybierz z aplikacji, którą chcesz... teraz o tym, jak wodoodporny jest. Zasugeruję, żebyś nie próbował, mimo że w Sportach, które są wymienione, warto pływać. - Ktoś powinien to kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Dobry, mądry zegarek. Cudowny projekt, jak opisano. Używałem zegarka przez 4 dni, dużo na nim grałem i procent baterii wynosi teraz 61%. To prawda, że zegarek może trwać 14 dni codziennego użytkowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Duży ekran z doskonałą rozdzielczością. Szybkie czujniki. Różne funkcje monitorowania zdrowia i aktywności fizycznej. Niezwykle lekki i wygodny do noszenia. Zaskakująca autonomia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    El producto tardo exactamente 15 días desde que pague y 14 desde que se realizó la pago todo muy bien no llego con ninguna abolladura, recomiendo el reloj y es perfecto para hacer ejercicio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Zamówiłem z Turcji i otrzymał go w 18 dni tak dobrej jakości i klasy jak wizualne zdecydowanie polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo ładny zegarek. Polecam..

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 211
    • Ft11 295
    • Ft7 326
    • Ft15 265
    • Ft7 326
    • Ft3 661
    • Ft9 158
    • Ft15 265
    • Ft10 074
    • Ft6 000