Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(244)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(244)
    • 5 Star(241)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Konektor asom, dobre sprężyny, nie mogę się doczekać, żeby go przetestować, 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2018

    Très bonnes fiches banane 4mm mâle à souder , fiches dorées et isolant qui semble être " silicone " très souple et agréable au touché , très bon produit . Très simple , pas de vis ou autres "clips" souder et enfilé c'est prêt à l'emplois , 5 partout.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2017

    Очень качественный продукт. Изолированная часть из качественного силикона. Хорошо подошли мне для тестера. Рекомендую товар к приобретению.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2018

    Wtyki bananowe do zalutowania na kablu są dobrej jakości. Pasują dobrze na przewody silikonowe 14AWG .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2017

    I use these plugs for my bench supply. The gold contacts sits very good in plastic insulation jacket. Beware: There is no screws as product description mention, so you have to solder cables!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2017

    These plugs are quality made plugs, I used a pair of them for my custom made charging cable and they are soldered easily. Red and black insulators are made of some king of rubberised plastic and they fit perfectly on connectors. I am happy with them and will order again when needed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2019

    very good quality product at a good price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2017

    llegada tarde como siempre pero exactamente lo que esperaba un buen producto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2017

    molto utli e di ottima qualità

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 540
    • Ft1 511
    • Ft2 947
    • Ft3 782
    • Ft2 268
    • Ft10 977
    • Ft4 916
    • Ft2 160
    • Ft3 782
    • Ft2 645
    • Ft2 645
    • Ft2 645
    • Ft1 511
    • Ft2 619
    • Ft4 143
    • Ft3 402
    • Ft652
    • Ft2 268