Opinie klientów

4.81 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Towary zgodnie z oczekiwaniami i reklamami. Opakowania były za ciasne, co spowodowało deformację bocznych pędzli i głównej szczotki. Reszta towarów jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Kupiłem na Roborock S5 Max. Oczywiście nie są to oryginalne zapasowe, ale jakość jest dobra. Jeszcze nie próbowałam. Przesyłka szybko. Polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Nie ma sprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    5db Mop kendő jQuery111307674694691427787725_1619103132192??????? Filtr 4 db??????

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Obrazy mylą. Płaty i filtry nie są włączone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Nie oryginalne, ale dobrej jakości produkty.Najlepsza cena wykonania.Ściereczka nie jest taka sama jak oryginalna. Jeszcze nie próbowali, ale wydają się w porządku. Przesyłka była bardzo szybka, przybyli w ciągu tygodnia do indyka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    filtri con retina, leggermente diversi dall'originale, ma quasi più funzionali. I pannetti hanno solo la parte centrale che pulisce, meglio l'originale. Gli altri pezzi sembrano uguali, non ho ancora avuto necessità di cambiarli. Consiglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Fantastyczna cena za pieniądze, dużo części zamiennych i filtrów do mojej próżni. Pierwotne części są nadal w świetnym stanie po 6 miesiącach, więc będzie to trwało wiele lat!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Przedmiot pasuje do opisu, wysłany następnego dnia, numer utworu namierzony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Oczywiście jest to bardzo niechlujne opakowanie jak na produkt, który będzie podróżował tak długo. To szczęście, że dotarł tu bezpiecznie. Poza tym od razu użyłem filtra i pędzelka i nie miałem problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 805
    • Ft8 068
    • Ft6 053
    • Ft6 386
    • Ft7 640
    • Ft7 395
    • Ft4 277
    • Ft9 168
    • Ft5 194
    • Ft33 013