Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2021

    Do wiercenia prostych otworów, jest wyposażony w 6 różnych prowadnic wiertniczych. Polecane, ale nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo ładny jig, nie musi mieć narzędzia, ale za tę cenę, jest to świetna jakość i wytrzymała. Również krzaczki są udowe i dobrze pasują. Jedyny drobny minus, jaki znalazłem, to to, że rozmiar nie jest wygrawerowany w krzakach. Ale za tą cenę, nie ma problemu, zrobię to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Przewodnik do wiercenia całkowicie kwadratowe. Idealny, gdy przedmiot nie może się zmieścić pod prasą wiertniczą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Miałem kilka opcji projektowania i zakupu... kupiłem je i pod wrażeniem jakości. Szkoda, że nie kupiłem tego lata temu. Wyróżnia się wysoką jakością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    This vertical drilling accessory is quick and easy to place so it will be of great use to me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Ładny solidny produkt, dobre uczucie. Biznes dobrze się trzyma i potrzebuje trochę pracy. Jeszcze nieużywany, chyba będzie działać w sam raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Dobry produkt w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Zadowolony klient.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 746
    • Ft23 766
    • Ft39 483
    • Ft7 279
    • Ft11 498
    • Ft2 669
    • Ft2 297
    • Ft4 979
    • Ft23 232
    • Ft23 766
    • Ft12 647
    • Ft8 627
    • Ft21 904
    • Ft15 266
    • Ft19 913
    • Ft29 207
    • Ft16 593
    • Ft1 905