Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(355)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(355)
    • 5 Star(290)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Przybyło dużo wcześniej, że spodziewane i w świetnym stanie! Dokładnie tak jak opisano i świetna jakość za cenę! Kupiony ze względu na recenzję LockPickingLawyer tutaj Chciałbym zauważyć, że nie nazwałbym zamków „praktykującymi". Łatwo je wybrać, a widok szpilek jest pewnego rodzaju oszustwem. Są to jednak dobre „edukacyjne" zamki, które pokazują, jak działa zamek i co dzieje się wewnątrz. Drobne kwestie: * Klucze napięciowe nie są zbyt mocne. Możesz chcieć kupić lub zrobić kilka lepszych. * To nie wina Banggooda, ale zamek cylindra ma dwa uformowane kanały, które zasłaniają widok sworzni. Nadal działa prawidłowo i można wybierać. Nadal świetny zestaw startowy i bardzo wartościowy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Ok dla początkujących, ale nie używaj zbyt z grubsza, niektóre moje wygięte. Zamki treningowe są bardzo łatwe do otwarcia, można je otworzyć z tyłu wytrychu. Dostałem się na wszystko w pierwszej próbie w kilka sekund, i jestem totalnym początkującym. Więc nie myślcie, że to zamki do ćwiczeń, są bardziej jak narzędzia do nauki. Zgubiłem kilka kluczy, ale to nie ma znaczenia, że klucze dołączone do zestawu są złej jakości, należy kupić oddzielnie. Również zbieracze były bardzo brudne, gdy dotarły, trzeba było wytrzeć wszystkie chusteczki. Martwiłem się, że są utlenione, ale to tylko błoto. Wysyłka była wystarczająco szybka, a cło itp. było w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Doskonały zestaw do otwierania zamków do nauki, który jest wyposażony w asortyment kilofów i kluczy napinanych, jak również trzy zamki do ćwiczeń. Chociaż jest wiele wytrychów, mój ulubiony jest pokazany oddzielnie na zdjęciu, ponieważ jest to jeden, wraz z pokazanym kluczem napinającym, które dają mi największy sukces z zamkami treningowymi. Odkryłem również, że lepiej jest mieć asortyment różnych nieszczęśników napięcia i tak zamówiłem zestaw kluczy napięcia specjalnie z moimi dwoma ulubionymi z niego, kończąc zestaw pokazany na drugim zdjęciu. Z moimi ulubionymi kilofami, kluczami i kilkoma pacjentami zamki do ćwiczeń zostały wytrysane i są teraz dość łatwe. Do zbierania tych najlepiej jest przejrzeć szpilki przez przezroczysty perspex zamków najpierw i wybrać je. Gdy jesteś pewien, powinieneś odwrócić wzrok lub zamknąć oczy i poczuć każdą szpilkę z kilofem. Chociaż zamki do ćwiczeń są teraz łatwe mogę powiedzieć, że prawdziwe zamki to nadal wyzwanie... Wskazówki na temat tego zestawu można znaleźć w tym filmie YouTube... https://www.youtube.com/watch?v=YRPLGnR_6XI Ten film jest autorstwa prawnika od wytrychu i jest inspiracją dla mojego zakupu tych i innych zestawów do otwierania zamków. Pokazuje podobny zestaw do tego, który kupiłem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    [25 sztuk] Dobry stosunek jakości do ceny zestaw z przyzwoitą ilością grabi, kilkoma haczykami i kilkoma różnymi narzędziami do wyboru (choć tak naprawdę używa się tylko Z-baru do tych zamków). Jedyną skargą jest to, że płytka z boku kłódki nie została uszczelniona tak, że z odpowiednim ciśnieniem wszystkie sprężyny i szpilki mogą wypaść (patrz obrazek 1 na przykład wysuwania się płyty) Na szczęście zauważyłem, że się poślizgnęła, zanim to się stało, więc kłódka nie jest zniszczona. Oczywiście jakość wykonania nie będzie świetna, biorąc pod uwagę cenę, ale to sprawia, że świetny zestaw dla początkujących.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Bought 25 pcs set. Arrived in good condition. Very good quality, considering the price. Overall, good pick for amateur locksmiths.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Otrzymany szybko i w dobrym stanie. Jakość jest taka, jak oczekiwano dla zestawu początkującego. Zamki treningowe są bardzo łatwe do otwarcia i było to przyjemne doświadczenie. Niektóre narzędzia do wybierania nie są dokładnie równe jak na zdjęciach produktu (patrz załączony rysunek)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    👍locks dobra cena i bardzo dobry zestaw dobry do nauki, ale relaks trochę trudniej otworzyć chętnie kupi ponownie 💯🔓

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • npxVIP5
    GR
    27/11/2020

    Bardzo dobre i szybkie, ale mało drogie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Ładny produkt, łatwy do uruchomienia dla początkujących. Same narzędzia nie są najwyższej jakości, więc nie używaj ich w zamkach, których nie chcesz złamać. Dobre za tą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Kilka zamków do wybrania :). Dźwignie napinające mogą być konieczne zmodyfikowanie lub zakup dodatkowych, ponieważ nie pasują łatwo do wszystkich zamków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 341
    • Ft6 126
    • Ft2 910
    • Ft2 913
    • Ft3 150
    • Ft10 724
    • Ft5 357
    • Ft8 069
    • Ft8 170
    • Ft6 303
    • Ft3 888
    • Ft7 879
    • Ft5 464
    • Ft22 939
    • Ft6 637
    • Ft7 719
    • Ft4 049
    • Ft4 622