Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2021

    Super fast shipping,good quality!! To προϊόν τα σπάει,έχει τρελή φωτεινότητα κ καλή ποιότητα κατασκευής!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Bardzo dobre i jasne światło! Podobała mi się ta niska profil, który pomaga ci ukryć ją pod szafkami! Niemniej jednak, kawałek, który dostałem, był trochę krzywy z jednej strony, pomimo bardzo dobrego opakowania. Chociaż nie skontaktowałem się z Banggood po zwrot pieniędzy, bo nie jest to tak zauważalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bardzo jasne światło. Brakuje tylko wtyczki do odseparowania drugiego końca. Chociaż istnieje złącze dla innej lampy, które może spełnić opcję. Mimo to chciałbym wyodrębnić wolne końcówki mniej lub bardziej spłucz korpusem lampy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    nice lights and bright, suitable for closet or under cabinets the connection cord was too short for my use

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Przybyła dziś rano, niesamowicie dobrze zapakowane i 7 uszkodzonych. Świetny przedmiot, za tą cenę, wygląda dobrze, jak jeszcze nietestowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Bardzo dobry produkt trochę krucha konstrukcja, dobry stosunek ceny do wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • micmac2
    CH
    05/09/2021

    Kilka ładnych diod LED do kuchni, biurka, szafek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Ok, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Silne światło. Jednostka jest lekka i łatwa w montażu. Wielkie dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Excellent!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 913
    • Ft9 122
    • Ft4 703
    • Ft6 932
    • Ft7 298
    • Ft5 111
    • Ft5 471
    • Ft5 471
    • Ft6 201
    • Ft5 335
    • Ft3 648
    • Ft9 084
    • Ft4 378
    • Ft5 291
    • Ft5 108
    • Ft28 106
    • Ft4 703
    • Ft2 917